A A A

Viattence opent innovatieplatform ViaNieuw

Heerde – Woensdag 20 juli heeft Viattence haar innovatieplatform ViaNieuw feestelijk gelanceerd. ViaNieuw is een platform waarbinnen Viattence aandacht besteed aan innovaties en vernieuwingen. Denk hierbij aan technische innovatieve toepassingen en het vernieuwen van werkprocessen. Of het anders aanbieden van eten, in de vorm van ‘fingerfood’ bijvoorbeeld. Innovatie en vernieuwing om het leven van de bewoners aangenamer te maken en het werk van de medewerker gemakkelijker.

ViaNieuw is gelanceerd door de symbolische opening van een modelwoning binnen Viattence locatie Wendhorst in Heerde. Deze modelwoning zal de komende tijd worden gebruikt om samen met Van Breda Zorgcommunicatie nieuwe, technische toepassingen te ontwikkelen en te testen. Daarnaast is er een samenwerking met het Nederlandse Openluchtmuseum om samen te ontdekken hoe we de huiselijke sfeer van vroeger in de nieuwbouw aan de Eperweg in Heerde tot leven kunnen brengen. Verder worden er vanuit ViaNieuw workshops voor en gesprekken met medewerkers georganiseerd, waarbij vernieuwende ideeën aan bod komen.

Na het officiële gedeelte hebben de bezoekers alvast kennis kunnen maken met ‘fingerfood’. Fingerfood is eten wat op een aantrekkelijke manier wordt aangeboden, voor mensen die niet meer in staat zijn met mes en vork te eten. Je kunt hierbij denken aan een blokje kaas, kleine gehaktballetjes, een in blokjes gesneden hartige taart of een lekker stukje gevulde wrap. De hapjes voor de bezoekers vielen goed in de smaak en waren snel op!

Alle medewerkers van Viattence en bezoekers van de locatie Wendhorst zijn te allen tijde van harte welkom om de modelwoning te bezoeken.

← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat