A A A

Werken en leren bij Viattence

De medewerkers van Viattence zijn betrokken, gemotiveerd, bevoegd en bekwaam. Wij besteden veel aandacht aan training en opleiding en een gedegen inwerkperiode. Het gaat dus niet alleen om werken, maar ook om blijven leren. Werken en leren om bij te blijven op je vakgebied. We beginnen met de introductiedag voor nieuwe medewerkers, om je zo snel mogelijk kennis te laten maken met de organisatie en onze manier van werken.

Viattence is volop in ontwikkeling en neemt jou daar graag in mee. De organisatie investeert in competentiegerichte aansturing. Het is voor ons belangrijk om de eigen talenten van medewerkers te stimuleren door aanvullende opleidingen en variatie in werkzaamheden aan te bieden. Door samen ontwikkeltrajecten in te gaan ontstaat kruisbestuiving die belangrijk is voor de overdracht van kennis en wederzijds begrip en respect.

Voor medewerkers die in dienst zijn van Viattence zijn diverse Beroepsbegeleide leerweg trajecten (BBL) mogelijk. Dat houdt in dat je werkend leert. Je gaat daarbij één dag in de week naar school. Daarnaast werk je binnen Viattence.

Stages

Voor stageplaatsen (BOL-trajecten) raden wij je aan contact op te nemen met de BVP- of stagecoördinator van je opleiding. Viattence heeft diverse contacten met omliggende ROC’s en HBO-instellingen voor plaatsing van stagiaires. Contacten over stageplaatsen lopen echter altijd via de praktijkdocent van het ROC. Wil je stagelopen bij Viattence gebruik daarvoor dan uitsluitend het emailadres: stage@viattence.nl. Je ontvangt dan binnen een week een reactie.

Meer informatie over stages binnen Viattence vind je op de website: www.stagemarkt.nl 

Kernwaarden

Viattence medewerkers werken vanuit de volgende kernwaarden:

  1. Aandacht/attentie
  2. Warmte
  3. Betrokkenheid
  4. Zorg

Eenvoudig te onthouden als AWZB.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Viattence profiteert u van diverse arbeidsvoorwaardelijke regelingen. Deze regelingen zijn op diverse plaatsen vastgelegd: In de basis CAO VVT (voor alle medewerkers in de sector VVT) en in de arbeidsvoorwaarden van Viattence. Klik op één van de regelingen om de betreffende arbeidsvoorwaarden te lezen.

Arbeidsvoorwaarden Viattence:

arbeidsvoorwaarden Viattence

CAO VVT 2013-2014

 

Zorgen doen we samen

Regelmatig heeft Viattence plaats voor nieuwe medewerkers, stagiaires en vrijwilligers, kijk hiervoor ook bij vacatures.

Bovendien zijn middelbare scholieren welkom voor maatschappelijke stages.

Erg trots zijn we op onze vele vrijwilligers, we hebben meer dan 600 vrijwilligers aan onze organisatie verbonden. Zij zorgen voor al die extra ondersteuning, gezelligheid en brengen de maatschappij naar binnen, met mooie verhalen, foto’s, filmpjes en nieuwtjes.

← Vorige Stap

Thanks for contacting us. We'll get back to you as soon as we can.

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat