A A A

Werken en leren bij Viattence

Viattence zoekt collega’s die oprecht nieuwsgierig zijn en onze cliënten willen kennen. Die vragen durven stellen en aandachtig luisteren naar het antwoord. Die altijd zoeken naar oplossingen met als enige doel onze cliënten de zorg en ondersteuning te bieden die zij wensen. Werk jij op basis van vertrouwen en gericht op het resultaat voor de cliënt? Vind je het leuk samen te werken in een team met professionals en vrijwilligers? Dan ben je bij ons op je plek!

De medewerkers van Viattence zijn betrokken, gemotiveerd, bevoegd en bekwaam. Wij besteden veel aandacht aan training en opleiding en een gedegen inwerkperiode. Het gaat dus niet alleen om werken, maar ook om blijven leren. Werken en leren om bij te blijven op je vakgebied. We beginnen met een warm welkom voor nieuwe medewerkers, om je zo snel mogelijk kennis te laten maken met de organisatie en onze manier van werken.

 

Viattence is volop in ontwikkeling en neemt jou daar graag in mee. De organisatie investeert in competentiegerichte aansturing. Het is voor ons belangrijk om de eigen talenten van medewerkers te stimuleren door aanvullende opleidingen en variatie in werkzaamheden aan te bieden. Door samen ontwikkeltrajecten in te gaan ontstaat kruisbestuiving die belangrijk is voor de overdracht van kennis en wederzijds begrip en respect.

Bekijk alle vacatures

 

 

Kernwaarden

Viattence medewerkers werken vanuit de volgende kernwaarden:

  1. Aandacht/attentie
  2. Warmte
  3. Betrokkenheid
  4. Zorg

Eenvoudig te onthouden als AWBZ.

Lerend werken

Voor medewerkers die in dienst zijn van Viattence zijn diverse Beroepsbegeleide leerweg trajecten (BBL) mogelijk. Dat houdt in dat je werkend leert. Je gaat daarbij één dag in de week naar school. Daarnaast werk je binnen Viattence. Bovendien zijn er binnen Viattence opleidingen om je kennis actueel te houden of te ontwikkelen. Zo hebben wij opleidingen voor Moderne dementiezorg. Om je kennis te meten maken we gebruik van een kennismonitor. Hoe dat werkt wordt in onderstaande video toegelicht.

Stages

Voor stageplaatsen (BOL-trajecten) raden wij je aan contact op te nemen met de BVP- of stagecoördinator van je opleiding. Viattence heeft diverse contacten met omliggende ROC’s en HBO-instellingen voor plaatsing van stagiaires. Contacten over stageplaatsen lopen echter altijd via de praktijkdocent van het ROC.

Meer informatie over stages binnen Viattence vind je op de website: www.stagemarkt.nl 

Viattence tekent intentieverklaring met Landstede en Deltion College

 

Arbeidsvoorwaarden

Bij Viattence profiteert u van diverse arbeidsvoorwaardelijke regelingen. Deze regelingen zijn op diverse plaatsen vastgelegd: In de basis CAO VVT (voor alle medewerkers in de sector VVT) en in de arbeidsvoorwaarden van Viattence. Klik op één van de regelingen om de betreffende arbeidsvoorwaarden te lezen.

Arbeidsvoorwaarden Viattence:

arbeidsvoorwaarden Viattence

CAO VVT 2014-2016

Werken in de ouderenzorg

 

Zorgen doen we samen

Regelmatig heeft Viattence plaats voor nieuwe medewerkers, stagiaires en vrijwilligers, kijk hiervoor ook bij vacatures.

Bovendien zijn middelbare scholieren welkom voor maatschappelijke stages.

Erg trots zijn we op onze vele vrijwilligers, we hebben meer dan 600 vrijwilligers aan onze organisatie verbonden. Zij zorgen voor al die extra ondersteuning, gezelligheid en brengen de maatschappij naar binnen, met mooie verhalen, foto’s, filmpjes en nieuwtjes.

 

Volg ons of Like ons via:

Facebook logo TwitterlogoLinkedin logo

 

← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat