A A A

Viattence medewerkers drukken bij staatssecretaris Van Rijn op Rode Knop

Op donderdag 16 april 2015 om 16.00 uur hebben zorgmedewerkers van Viattence staatssecretaris Van Rijn de VWS Rode Knop lijst aan geboden. Binnen Viattence is De Rode Knop in oktober 2014 gelanceerd als een knop waar medewerkers op kunnen drukken als zij regels en procedures tegen komen die niet in het belang zijn voor de zorg aan de cliënt. Tijdens het bezoek van staatssecretaris Van Rijn aan Viattence heeft hij aan de medewerkers gevraagd om voor de nieuwe wet- en regelgeving op het gebied van Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning), Wlz (Wet langdurige Zorg) en Zvw (Zorgverzekeringswet) die vanaf 1 januari geldt ook een lijst wilden maken met zaken waar zij in de praktijk tegen aan lopen, die niet in het belang zijn van goede zorg voor de cliënt. Deze VWS Rode Knop lijst hebben zij hem persoonlijk aangeboden.

Viattence medewerkers bieden van Rijn VWS Rode knop aan

Deze lijst kan staatssecretaris tevens helpen bij de uitvoer van zijn verbeterplan voor de verpleeghuiszorg dat hij in maart lanceerde.Bekijk hieronder de lijst met praktijkvoorbeelden en mogelijke oplossingen die de Viattence medewerkers hebben aangedragen en aangeboden.

Rode knop VWS – veranderingen per 1-1-2015 def

rode knop

 

Viattence met De Rode Knop in EenVandaag

Eenvandaag heeft donderdag 16 april om 18.15 uur een item hierover gemaakt dat is uitgezonden op NPO1.

Bekijk de uitzending met het item over de Rodeknop.

 

Viattence met Rode Knop bij Omroep Gelderland

Dinsdag 18 november maakte Omroep Gelderland een reportage over de regeldruk in de zorg. Ook Viattence werd hierbij als voorbeeld gebruikt met De Rode Knop.

Bekijk de uitzending van Omroep Gelderland met hierin De Rode Knop

 

De Rode knop in Viattence Magazine

Meer informatie over het bezoek van staatssecretaris van Rijn en De Rode Knop van Viattence vindt u in Viattence Magazine van maart 2015 op onze pagina Publicaties

 

 

← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat