A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Het verhaal van stagiair Mandy

Mandy Vogel Stagiair, Viattence

Mijn naam is Mandy Vogel. Ik ben 18 jaar oud en woon in Vaassen. Sinds mijn 10e voetbal ik bij C.S.V. Vios Vaassen. In totaal speel ik nu 3,5 jaar in dames 1. In 2016 ben ik begonnen aan de opleiding sport & bewegen. Ik zit nu in mijn 3e leerjaar. In het 3e leerjaar moeten wij een profielkeuze maken. Ik koos bewegingsagogie. Daar hoort een stage bij.

Bij het kiezen van een stageplaats kwam ik al snel uit op De Speulbrink. Na een aantal gesprekjes en overleg is het dan eindelijk zover: dinsdag 2 oktober heb ik mijn eerste stagedag gehad.

Ik heb voor De Speulbrink gekozen, omdat ik er altijd positieve verhalen over hoorde wat betreft het sporten met de bewoners. Mijn intentie is dan ook om dit vast te houden en het proberen uit te breiden waar kan. Er zijn al een aantal activiteiten. Denk hierbij aan: zitfit, koersbal, kegelen, wandelen en fietsen met de duo-fiets. Maar denk hierbij ook aan rummikuppen, bingo en sjoelen.

Ik hoop dat ik eind van het jaar een gezellige tijd heb gehad bij De Speulbrink en de bewoners het plezier van bewegen kon overbrengen.

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat