A A A

Nieuwbouw Eperweg 33 Heerde

Viattence locatie Wendhorst aan de Eperweg 33 Heerde is een begrip in de regio. Op de plaats van Wendhorst bouwen we een innovatieve verpleegzorglocatie bestaande uit 12 zorgwoningen voor elk 8 bewoners. De voorzijde van de oorspronkelijke Wendhorst is inmiddels gesloopt. Bewoners blijven gewoon zorg en ondersteuning ontvangen aan de achterzijde van de locatie in de paviljoens. In 2018 starten de voorbereidende werkzaamheden voor de nieuwbouw.

Plattegrond Nieuwbouw Eperweg 33 Heerde

Eperweg 33 Heerde nieuwbouw fase 1

De woningen zijn bestemd voor ouderen met een zware zorgvraag. Dat kan zijn een somatische zorgvraag of een zorgvraag vanwege dementie. Wonen met zorg wordt geboden volgens het concept van kleinschalig wonen met beneden wonen en boven slapen. De woningen worden gebouwd volgens de visie van Viattence verwoord vanuit de beleving van de bewoner: Bijna net als thuis

Iedere huiskamer heeft straks direct toegang tot de binnentuin, zodat bewoners zo de tuin in kunnen lopen. De woningen worden in een soort hofje gebouwd waarmee een veilige en groene omgeving voor hen ter beschikking staat.

Eperweg 33 Heerde zomer 2019 gereed

Als de nieuwe zorgwoningen medio zomer 2019 gereed zijn, zullen vervolgens de paviljoens aan de achterzijde worden gesloopt om plaats te maken voor nieuwe woningen. De zorgwoningen komen dus echt in de wijk te liggen, zodat bewoners ook echt onderdeel uitmaken van de Heerdense samenleving.

Hieronder treft u enkele impressies aan van de nieuwe zorgwoningen aan de Eperweg 33 in Heerde.

Voorzijde gezien vanaf de Eperweg met de vijver en aan de linkerzijde Heerderhaegen (niet in beeld):

Viattence locatie Eperweg 33 Heerde

 

Zorgwoningen gezien vanaf de uitgang bij Heerderhaegen als u kijkt in de richting van de “oude hoofdingang van Wendhorst”

Viattence locatie Eperweg 33 Heerde 2

Wilt u het  bouwproces volgen, klik dan op deze link.

Eind mei 2018 zijn er tevens beelden vanuit de lucht gemaakt, klik op deze link:

Bouw Viattence Heerde

 

Heeft u belangstelling om te komen wonen aan de Eperweg 33, dan kunt u contact opnemen met Uw Viattence Consulent op telefoonnummer 0578 – 668 449 of per e-mail via info@viattence.nl

 

 

← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat