A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Opening Hofje Wendakker door Minister De Jonge

Maandag 4 november 2019 was de opening van Hofje Wendakker in Heerde. Een gebeuren waar lang naar toe geleefd is. De bewoners zijn er al in juli komen wonen. En ze wonen er tot volle tevredenheid. Er is meteen al een wachtlijst…

Eerst was er bij onze overburen, school De Noordgouw, een plenaire sessie, waarin diverse betrokkenen uitleg deden over het proces. Zo waren er de burgemeester Jacqueline Koops van de gemeente Heerde, architect Evelien van Veen van Van Veen Architecten, investeerder Apollo Zorgvastgoedfonds, bouwer BAM Wonen, hoogleraar in ethiek de heer Reinders en bestuurder van Viattence Laurent de Vries. De sessie werd geleid door Angelique Krüger van Omroep Gelderland. Uit de forumdiscussie bleek dat er met grote eensgezindheid aan dit project is gewerkt.

De opening gebeurde in de binnentuin van Hofje Wendakker door niemand minder dan
Minister De Jonge. Vóór de druk op de rode knop bracht hij nog een bezoek aan een huiskamer op Hofje Wendakker. Op Twitter zei hij daarover: “Op bezoek bij De Wendakker van Viattence. Een hofje met zorgwoningen voor ouderen met dementie. Prachtige woningen waar ze zorg krijgen alsof het bij hen thuis is. Huisdieren zijn welkom en in de mooie binnentuin is zelfs een kleine dierenweide”.

Daarna verrichte hij, samen met onze bestuurder Laurent de Vries, de openingshandeling: een druk op de rode knop.

Vlak voor de openingshandeling klom bewoner, de heer Van Altena, nog even spontaan het podium op om persoonlijk zijn waardering uit te spreken voor Hofje Wendakker. Hoe mooi is dat!

Na de opening was er het klapstuk: een spectaculaire lasershow, waarbij onze kernwaarden groot op een muur verschenen.

Omroep Gelderland heeft een mooie reportage gemaakt over Hofje Wendakker. Die kunt u hier bekijken.

Ter ere van deze memorabele dag is nog een mooi magazine samengesteld met bewonersverhalen. U kunt het hier downloaden: Viattence-magazine levensverhalen

Al met al kunnen we terug kijken op een mooie opening van Hofje Wendakker!

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat