A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Uw thuiszorg wens

Viattence en uw thuiszorg wens

Uw eigen huis is bekend terrein. U voelt zich er veilig en vertrouwd en u hebt er een verleden. Het is uw thuis. Daar wilt u alles het liefst zelf blijven onderhouden. U wilt zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Viattence Thuiszorg helpt u graag die wens te realiseren.

Soms doen zich situaties voor waarbij het tijdelijk of blijvend niet meer lukt om alle huishoudelijke of verzorgende activiteiten zelf volledig te blijven doen. Doe dan een beroep op Viattence Thuiszorg in combinatie met ons behandelteam in de wijk Viattence Vitaal. Mocht de zorgvraag thuis toch te zwaar worden, dan kunt u altijd wonen bij Viattence.

Thuiszorg in Wezep, Heerde, Epe en Vaassen

Viattence is bekend van de locaties TurfhorstWeidebeek en Veldheem in Wezep, Hofje Wendakker en Korteslag in Heerde, De nieuwe Antoniehof en De Klaarbeek in Epe en De Speulbrink in Vaassen. Wij zijn specialist in het bieden van lichte tot zware zorg voor ouderen, zowel binnen onze locaties als ook bij u thuis. Onze thuiszorgteams opereren vanuit deze locaties in kleine wijkgerichte teams, waardoor u veel bekende gezichten treft. Veelal wonen Viattence Thuiszorgmedewerkers in uw directe woonomgeving. Dat voelt vertrouwd en dichtbij.

Thuiszorg Viattence

De thuiszorg en ondersteuning die u wenst

Uw vraag bepaalt onze zorg. U wilt graag zolang mogelijk de regie over uw eigen leven zelf in handen houden. Daarom bieden wij u zorg op een wijze die bij u past. Wij houden rekening met iedere geloofsovertuiging of levensovertuiging en passen onze zorg en dienstverlening daarbij aan. Daarnaast stemmen we veel zaken af met u en uw familieleden en mantelzorgers. Zij kennen u het best en wij willen u graag zo goed mogelijk leren kennen. Alleen dan kunnen wij de zorg verlenen die het best bij u past.

Deskundigheid en hoge kwaliteit thuiszorg

U bent verzekerd van goede zorg. Viattence heeft een kwaliteitsmanagementsysteem voor al haar zorg, dus ook voor de Thuiszorg. Dit certificaat vertelt dat wij aan alle regelgeving en kwaliteitseisen voldoen en steeds voldoende opgeleide en ervaren medewerkers inzetten. Bovendien vragen wij onze cliënten regelmatig wat zij van onze kwaliteit van zorg en ondersteuning vinden. Ook u kunt ons beoordelen.

Thuiszorg Viattence in gesprek met client

 

Van lichte tot zwaardere thuiszorg

Viattence levert de volgende soorten Thuiszorg:

Thuiszorg kunt u zelf bij ons inkopen, maar u kunt ook een beroep doen op een van de volgende regelingen waar een indicatie of beschikking voor nodig is:

  • Huishoudelijke verzorging en /of begeleiding via de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) met beschikking van uw gemeente
  • Persoonlijke verzorging en /of verpleging via de Zvw (Zorgverzekeringswet) via uw zorgverzekering en een indicatie van onze wijkverpleegkundige
  • Thuiszorg Totaal via de WLZ (Wet langdurige zorg)
  • Meer informatie over de eigen bijdrage  van de Wmo  en de Wlz vindt u op de website van het CAK.

Bekijk onze Viattence Thuiszorgbrochure voor meer informatie:

Viattence thuiszorgbrochure

 

Wilt u weten wat cliënten over ons vertellen? Kijk dan op Zorgkaart Nederland en waardeer ons ook.

Bel voor een afspraak met Uw Viattence Consulent 0578 – 668 449 en vraag thuiszorg aan.

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat