A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Uw thuiszorg wens

Comfort

Viattence biedt verschillende gemaksdiensten voor uw comfort. Of u nu thuis woont of binnen een van de locaties van Viattence, u kunt van deze gemaksdiensten gebruik maken. Viattence heeft als doel u zoveel mogelijk de eigen regie over uw leven te laten behouden en u te ondersteunen waar nodig, zoveel mogelijk via één aanspreekpunt, namelijk Uw Viattence Consulent. Wij maken het u graag gemakkelijk.

Gemaksdiensten voor uw comfort

Er zijn aanvullende diensten en gemaksdiensten voor uw comfort zoals alarmering. Voor aanvullende diensten die u kunt afnemen bij Viattence, dit zijn diensten die niet onder de WLZ, WMO of Zorgverzekeringswet vallen, heeft Viattence een prijslijst opgesteld, zodat u zelf kunt kiezen waar u gebruik van wilt maken. Op deze wijze heeft u direct inzicht in eventuele kosten van deze diensten. Klik op onderstaande prijslijst voor het maken van een juiste keuze die bij u past:

Tarieven diensten 2019 tbv publicatie website 02012019

Viattence thuiszorg

Daarnaast kunt u vanzelfsprekend ook gebruik maken van Viattence thuiszorg, ook als u slechts tijdelijk wat extra zorg nodig heeft. Wanneer u bijvoorbeeld thuis komt uit het ziekenhuis en moet herstellen van een operatie, van Huishoudelijke hulp tot en met verpleegkundige handelingen, bij Viattence bent u aan het juiste adres.

Neem contact op met Uw Viattence Consulent en bel 0578 – 668 449.

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat