A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Uw thuiszorg wens

Alarmering

Bij Viattence begrijpen we dat u graag zelf de regie houdt. Zo lang mogelijk veilig thuis blijven hoort hierbij. Daarom werken we samen met FocusCura: zij ontwikkelen slimme producten en diensten, waarmee iedereen de zorg kan blijven krijgen die hij of zij nodig heeft. Zo kunt u langer veilig thuis blijven wonen. Heeft u zelf andere wensen voor een leverancier? De keuze is helemaal aan u! We gaan graag met u in gesprek hierover.

 Meer informatie over Focus Cura

Personenalarmering

Wanneer u zelfstandig thuis woont, kunt u gebruik maken van personenalarmering, C-Alarm genoemd. Hiermee kunt u met één druk op de knop hulp inschakelen bij nood. Wel zo’n veilig gevoel. Met één druk op de knop maakt u verbinding met een alarmcentrale. De medewerkers van de alarmcentrale staan u te woord, beoordelen uw situatie en schakelen indien noodzakelijk hulp in. Dit kan professionele hulp zijn, maar eventueel ook hulp van uw mantelzorger. Sinds januari 2021 is er een extra oplossing voor personenalarmering: cAlarm Start, de instapvariant van personenalarmering bij FocusCura.

Aanvraagformulier C-Alarm Online aanvragen C-Alarm

Lees hier hoe u gemakkelijk uw C-Alarm zelf installeert.

Woonbeveiliging

Controle over wie uw huis binnen kan komen? Dat regelt u met C-Key. Hiermee regelt u wie toegang heeft tot uw woning, zodat u bij nood altijd goed bereikbaar bent. U bewaart uw reservesleutel van uw woning in een beveiligd kastje op een door u gekozen plek buiten uw woning. Slechts enkele personen, bijvoorbeeld uw mantelzorger of een medewerker van Viattence, hebben toegang tot de code van het kastje, en hebben zo toegang tot de sleutel.

Aanvraagformulier C-key Online aanvragen C-Key

 

Professionele opvolging 

Ook kunt u kiezen voor het oproepen van een medewerker van Viattence, in plaats van uw naaste. Onze medewerker komt u helpen in het geval van een noodsituatie. Wenst u professionele opvolging van Viattence? Dan verzoeken we u het volgende te regelen:

  • U beschikt over een alarmeringssysteem die in verbinding staat met een alarmcentrale
  • Bij de alarmcentrale moet bekend zijn met het feit dat Viattence de alarmopvolging verzorgt
  • Wij moeten in staat zijn om in geval van nood snel en eenvoudig uw woning binnen te komen. Viattence stelt daarom als voorwaarde dat u beschikt over een veilige sleutelkluis die te openen is met een pincode. Deze pincode moet bekend zijn bij Viattence.
Bekijk onze algemene voorwaarden voor professionele opvolging

 

Kosten van alarmering

U betaalt eenmalig aansluitkosten van het alarmeringssysteem (en eventuele sleutelkluis) en maandelijks abonnementskosten. Sommige zorgverzekeraars bieden hiervoor een vergoeding. Wij adviseren u dan ook om vooraf bij uw eigen zorgverzekeraar te informeren naar eventuele vergoedingen voor alarmeringssystemen.

Kiest u voor alarmopvolging van Viattence? Dan wordt de eventuele zorgopvolging betaald uit uw zorgindicatie. Viattence declareert deze kosten rechtstreeks. Als u een Persoonsgebonden budget (PGB) heeft, dan ontvangt u factureren van Viattence.


 

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over professionele opvolging van Viattence? Neem dan gerust contact op met uw Viattence consulent via 0578 – 668 449 of via info@viattence.nl. We helpen u graag!

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat