A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Uw thuiszorg wens

Alarmering

Bij Viattence bieden we de mogelijkheid voor het afsluiten van een abonnement voor personenalarmering met opvolging van de alarmering door de thuiszorg van Viattence. Dit geeft u het veilige gevoel dat in geval van nood de zorg snel ingeschakeld kan worden. Binnen sommige woningen of locaties van Viattence is domotica aanwezig en is personenalarmering met opvolging snel inzetbaar.

Wanneer u thuis woont, kunt u ook gebruik maken van personenalarmering. Een van onze medewerkers overlegt dan met u waar u behoefte aan heeft en welk alarmeringssysteem het beste bij uw situatie past. Ook sleutelkluisjes kunnen een passende oplossing bieden om de thuiszorg snel en eenvoudig toegang te geven tot uw woning, wanneer u zorg nodig heeft. We werken hiervoor samen met Focus Cura, informatie over allerlei soorten van alarmering treft u aan op de website van FocusCura. Voor het alarmeringssysteem ontvangt u een factuur van Focus Cura. Voor de opvolging door de thuiszorg van Viattence ontvangt u een factuur van Viattence of van uw zorgverzekeraar, tenzij het onder het verzekerde pakket valt. Sommige verzekeraars bieden ook een vergoeding voor het alarmeringssysteem, dus vraag even goed na hoe u verzekerd bent en of u hier recht op heeft.

Op deze pagina van Focus Cura kunt u direct het gewenste alarmeringssysteem bestellen

Zorgt u ervoor dat de alarmcentrale van het alarmeringsysteem op de hoogte is van de opvolging van de alarmering door Viattence Thuiszorg?

Neem voor het huren en plaatsen van een sleutelkluis of de opvolging van personenalarmering door onze thuiszorg contact op met Uw Viattence Consulent voor meer informatie, bel 0578- 668 449.

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat