A A A

Uw thuiszorg wens

Was- en kledingverzorging

Wilt u tijdelijk of permanent uw was uitbesteden dan maken wij het u graag gemakkelijk en kunt u gebruik maken van onze was- en strijkservice. Uw was wordt dan bij u thuis opgehaald en weer gewassen en gevouwen en/of gestreken teruggebracht.

Voor zowel cliënten van verpleeghuiszorg als van verzorgingshuiszorg geldt dat de kosten voor het wassen van uw kleding niet gefinancierd worden vanuit de WLZ. Dit betekent dat u dit zelf betaalt. U kunt bij Viattence uw was laten doen. Natuurlijk kunnen uw familieleden hier ook voor zorgen.

Als u ervoor kiest uw kleding door Viattence te laten wassen, dan zijn daar bepaalde kosten aan verbonden. Dit is een vast bedrag dat u maandelijks betaalt. Daarnaast worden er kosten voor het merken van kleding, de wasmerkjes en de kosten voor het chemisch reinigen doorberekend. Waar kunt u dan aan denken:

  • Kosten wasmerkjes: De gemaakte kosten over de wasmerkjes worden volgens de kostprijs verrekend. De wasmerkprijzen worden jaarlijks geïndexeerd.
  • Chemisch reinigen: Geheel in overleg met de familie, kosten worden doorberekend aan de cliënt.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van deze service kunt u contact opnemen met Uw Viattence Consulent op tel. 0578- 668 449.

 

 

← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat