A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Uw thuiszorg wens

Logeren

Er kunnen omstandigheden zijn, dat u tijdelijk bent aangewezen op zorg met kortdurend verblijf, zeg maar logeren. Dit kan voorkomen bij herstel van een ziekte, respijtzorg of een crisisopname. Viattence neemt deel aan een pilot op het gebied van logeerzorg in de gemeenten Epe en Heerde.

Bij Viattence hebben we verschillende mogelijkheden voor dit logeren met zorg.

Hierbij kunt u denken aan:

  • Crisisopname
  • Herstel van ziekte of operatie (Eerstelijnsverblijf)
  • Respijtzorg om de mantelzorger te ontlasten of omdat een mantelzorger even met vakantie gaat

Bij Viattence hebben we binnen locatie De Klaarbeek in Epe en Hofje Wendakker in Heerde de mogelijkheid tot logeren met zorg. U verblijft dan in een van onze Tijdelijke Opvang Kamers (TOP kamers) en ontvangt daar tijdelijk de zorg en ondersteuning die u nodig heeft. De mate van zorg is afhankelijk van de zorgindicatie die wordt gesteld en Viattence stelt daar in overleg met u de zorg op af.

Bij spoed buiten kantooruren bel 06 – 38 76 37 75

TOP kamers

Wilt u weten of er op dit moment Tijdelijke Opvang Kamers beschikbaar zijn om te logeren met zorg? Neem dan contact op met Uw Viattence Consulent voor de actuele stand van zaken, bel 0578 – 668 449.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De tarieven voor Logeren met zorg treft u aan in onderstaande prijslijst:

Prijslijst aanvullende diensten Viattence

Thuiszorg van Viattence

Ook als u na het logeren weer naar huis gaat, biedt Viattence u de zorg en ondersteuning die u thuis nodig heeft. Met thuiszorg van Viattence staat u er ook in uw eigen huis niet alleen voor. Al uw medische gegevens kunnen direct worden overgedragen aan de thuiszorg en het team van Viattence Vitaal van Viattence en de zorg en ondersteuning kan zo naadloos worden overgenomen in uw thuissituatie. Dat is een veilig gevoel.

Wonen en zorg bij Viattence

Blijkt na verloop van tijd dat thuis wonen niet meer mogelijk is, dan bent u van harte welkom in een van de woonzorglocaties van Viattence. In een gesprek met u en uw familieleden, uw verzorgenden, de artsen en Uw Viattence Consulent komen uw wensen en zorgbehoeften aan bod en gaan we samen zoeken naar de beste plaats om te wonen binnen een van de Viattence locaties.

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat