A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Uw thuiszorg wens

Thuiszorg op de Veluwe

Thuiszorg op de Veluwe. Viattence levert zorg en ondersteuning bij u thuis in Heerde, Epe, Vaassen of Wezep, zowel tijdelijk als voor langere perioden. Hierdoor kunt u zolang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Wanneer u  thuiszorg wilt bij uw dagelijkse verzorging, verpleging of begeleiding bij ziekte of handicap, dan biedt Viattence dit graag.

Wat valt er nu precies onder thuiszorg op de Veluwe?

Bij thuiszorg kunt u denken aan hulp bij het in en uit bed gaan en het verplaatsen binnenshuis, hulp bij het wassen, aankleden en naar het toilet gaan. Ook begeleiden wij u bij medicijngebruik en het geven van injecties of wond- en stomaverzorging verzorgen onze thuiszorgmedewerkers wanneer u dat wilt. Onze medewerkers komen één of meerdere keren per week en zonodig per dag bij u langs; dit is afhankelijk van uw situatie.

Thuiszorg Heerde op de fiets 29-11-2018

Wanneer komt de thuiszorg?

Samen met u stellen we vast wat u zelf kunt en wilt doen en waar u extra ondersteuning bij nodig heeft. De thuiszorg komt dan wanneer u dat wilt, daar maken we samen afspraken over, waar nodig tevens met uw familieleden als zij samen met ons een deel van de zorg op zich nemen. Ook ’s avonds of in het weekend kunnen wij u verzorgen. De tijdstippen worden in overleg met u gepland. Wanneer dat nodig is werken wij uiteraard graag samen met uw huisarts of specialist.

Waar mag ik dan op rekenen?

Viattence heeft jarenlange ervaring in de ouderenzorg. We hebben veel kennis in huis over ziekten die nauw samenhangen met het ouder worden, zoals ziekte van Alzheimer en dementie of lichamelijke klachten die samenhangen met ouder worden. U kunt bij Viattence rekenen op:

  • Thuiszorgmedewerkers die begrijpen dat u zelf zoveel mogelijk de eigen regie wilt behouden
  • Kleine wijkgerichte teams
  • Samenwerking met het behandelteam Viattence Vitaal
  • Zoveel mogelijk bekende gezichten en zo min mogelijk wisselingen
  • Uitstekende bereikbaarheid, 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Betrokken medewerkers die voor u klaar staan bij vragen en
  • Thuiszorgmedewerkers die u op de juiste wijze doorverwijzen waar dat nodig mocht zijn
  • Professionele kwalitatief goede zorg. In de CQ index van 2014 (kwaliteitsmetingsinstrument) is de thuiszorg van Viattence door cliënten gewaardeerd met een 8.4

Bekijk hier onze brochure thuiszorg-2019

Contact met de thuiszorg van Viattence

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor Thuiszorg van Viattence in Epe, Heerde, Vaassen of Wezep belt u met Uw Viattence Consulent 0578 – 668 449. Zij vertellen u alles over Thuiszorg van Viattence in uw woonplaats en uw wijk en helpen u bij het aanvragen van een indicatie voor zorg.

 

Moeder heeft gedurende 5 mnd goede en liefdevolle zorg gehad. Niets was teveel om het moeder zo comfortabel mogelijk te maken. Er werd goed gesignaleerd en met moeder over haar situatie gesproken”.

“De medewerkers komen meestal op tijd, mocht het later worden, dan is daar een goede reden voor. Ze gaan op een prettige manier met mij om. Ik word geholpen met aan en uitkleden en douchen. Ik vind dat ze voldoende verstand van zaken hebben”.

“Ik vind de thuiszorgmedewerkers allemaal even lief en zeer vriendelijk. Ze maken ook altijd een gezellig praatje met mij. Mijn man kon ook zeer goed met ze opschieten. Ze waren altijd heel lief voor hem“.

Wilt u meer waarderingen inzien, klik hier.

Wilt u zelf een waardering plaatsen, klik hier.

 

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat