A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Uw thuiszorg wens

Begeleiding

Zelfstandig thuis blijven wonen en uw zelfredzaamheid behouden. Dat wilt u zo lang mogelijk in uw eigen huis. Soms is daarbij wat begeleiding nodig zodat u wat meer regelmaat krijgt. Onze begeleiding en ondersteuning is altijd gericht op het bevorderen van zelfredzaamheid en het ondersteunen van mantelzorgers of familieleden. Op deze wijze kan verhuizing worden voorkomen of uitgesteld.

Begeleiding thuis

Begeleiding van Viattence schakelt u in als u niet meer zo mobiel bent, vergeetachtig wordt of op een andere manier beperkter bent in uw functioneren. Waar helpen de begeleiders van Viattence u dan mee?

  • Samen zoeken naar oplossingen om zelfstandig te blijven wonen, het betrekken van familieleden of buren bij die oplossingen
  • Advies over hulpmiddelen zoals een rollator of bijvoorbeeld een hoog- laag bed
  • Inschakelen van specialistische hulpverleners
  • Activiteiten als samen met u de boodschappen doen
  • Het aanbrengen van structuur in het dagelijks leven

Thuiszorg van Viattence

Mantelzorgers en familieleden

Niet alleen cliënten van Viattence hebben vragen en soms wat extra begeleiding nodig. Ook familieleden die vaak als mantelzorger betrokken zijn bij de begeleiding of zorg van hun naasten, zitten soms met vragen. Wij adviseren u graag hoe u als mantelzorger een beter evenwicht tussen zorgtaken voor uw naasten en ontspanning voor uzelf kunt vinden. Voor cliënten is het van groot belang dat u betrokken blijft en toch ook voor uzelf zorgt.

Dagbesteding als een van de oplossingen

Soms is het ook goed om even uit huis te zijn overdag, de dagbesteding kan dan een aanvullende oplossing zijn voor de vraag naar zorg en ondersteuning. Viattence biedt ook dagbesteding in Heerde, Epe, Vaassen en Wezep. Informeer gerust naar de mogelijkheden van dagbesteding en bel 0578 – 668 449.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat