A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Huishoudelijke verzorging

Viattence ondersteunt bij de huishoudelijke verzorging voor ouderen die thuis wonen. Soms heeft u thuis een beetje hulp nodig, hulp in de huishouding. Denk bijvoorbeeld aan stofzuigen, afwassen, bedden opmaken, boodschappen doen of ramen lappen. Viattence hulp in huishouding varieert van een paar uur per week tot uitgebreide ondersteuning.

Huishoudelijke verzorging en de gemeente

Huishoudelijke verzorging kunt u aanvragen bij de gemeente waarin u woont. De gemeente noemt huishoudelijke verzorging dan “een schoon en leefbaar huis”. U bepaalt zelf met welke zorgaanbieder u afspraken maakt, zolang de aanbieder hoort tot de zorgaanbieders waar mee de gemeente afspraken heeft gemaakt in het kader van de Algemene voorziening. Viattence is dat in de gemeenten Heerde en Epe. In gezamenlijk overleg met u bespreken we hoe we de juiste hulp voor u het best kunnen invullen. Daarnaast behoort ook het aanvragen van Viattence maaltijdservice tot de mogelijkheden.

Hoe vraagt u huishoudelijke hulp bij Viattence aan?

U neemt contact op met Uw Viattence Consulent, zij zijn gespecialiseerd in het aanvragen van allerlei zorg en ondersteunende diensten. En kunnen u adviseren over het aanvragen van een beschikking van uw gemeente. Zij wijzen u de weg in de complexe regelgeving in de zorg. Zij kennen deze regelgeving en adviseren u wat te doen. Wellicht bestaat er de mogelijkheid een beroep te doen op de Wmo (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) en bij uw gemeente een aanvraag in te dienen.

Bel voor een passend advies en juiste zorgindicatie of beschikking met

Uw Viattence Consulent 0578 – 668 449.

Huishoudelijke verzorging en wijkverpleging

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat