A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Uw thuiszorg wens

Viattence Vitaal voor preventie en behandeling

U wilt vitaal blijven, ook als u wat ouder wordt. Dat is nu precies waar Viattence Vitaal u bij helpt. Ons Viattence Vitaal team is gespecialiseerd in ouderen. Zij streven ernaar de problemen die kunnen optreden bij ouder worden te voorkomen, minimaliseren of te behandelen. Met als doel uw kwaliteit van leven te behouden of te verbeteren. Neem voor meer informatie over Viattence Vitaal contact op met 0578 – 668 560.

Clienten Viattence Vitaal met elkaar in gesprek

 

Het Viattence Vitaal team biedt u:

Viattence Vitaal ook voor mantelzorgers

U bent mantelzorger van iemand die door ziekte, ouderdom of een ongeval hulp en ondersteuning nodig heeft. Dat is niet altijd makkelijk. Soms bent u onzeker hoe iets te doen, of heeft u behoefte aan een luisterend oor en advies. Daarvoor kunt u ook bij onze team van Viattence Vitaal terecht. In dit artikel leest u daar meer over.

Viattence Vitaal ook bij u thuis

De behandelaars van Viatttence Vitaal zijn werkzaam in Wezep, Heerde, Epe, Vaassen en de omliggende plaatsen. Zij werken niet alleen binnen de Viattence locaties, maar ook bij u thuis of in een van de huisartsenpraktijken of gezondheidscentra in de regio.

Fysiotherapie Viattence Vitaal

 

Viattence thuiszorg en Viattence Vitaal werken nauw samen

De behandelaars van Viattence werken nauw samen met de verzorgenden en de wijkverpleging van Viattence Thuiszorg. Wanneer u thuis woont zullen zij regelmatig met u, uw familieleden en met elkaar overleggen over de zorg en ondersteuning die u nodig heeft. In uw zorgdossier houden alle partijen uw gegegevens bij en deelt een ieder zijn bevindingen. Op deze manier staan uw wensen steeds centraal.

Viattence Vitaal in De Klaarbeek

Wonen en behandeling bij Viattence

Wanneer u bij Viattence woont en bijvoorbeeld verpleeghuiszorg ontvangt is de behandeling van bijvoorbeeld de specialist ouderengeneeskunde daar veelal een onderdeel van uw zorg. Onze behandelaars zijn gespecialiseerd in gezondheidsvraagstukken die samenhangen met het ouder worden. Zij adviseren u hoe u de regie over uw eigen leven kunt behouden en zo vitaal mogelijk kunt blijven.

Door te klikken op onderstaande afbeelding, opent de brochure van Viattence Vitaal:

Cover Viattence Vitaal

Behandeling door Viattence Vitaal bij ziekte van Parkinson

Een multidisciplinair team van Viattence Vitaal is aangesloten bij ParkinsonNet. Dit team bestaat onder andere uit:

De fysiotherapeut kan mensen met de ziekte van Parkinson helpen om weer makkelijker, vrijer en zelfverzekerder te bewegen. Fysiotherapeuten kunnen de patiënten leren om beter met alledaagse bewegingen om te gaan zoals bijvoorbeeld omdraaien in bed, opstaan en het lopen, maar ook het onderhouden en verbeteren van de conditie.

Logopedie bij de ziekte van Parkinson richt zich op drie domeinen: moeite met spreken, moeite met kauwen en slikken en moeite met speekselbeheersing.

Ergotherapie is bestemd voor iedereen die problemen heeft met dagelijkse handelingen. U heeft bijvoorbeeld moeite om uw brood te smeren, u bent regelmatig te moe om eropuit te gaan, u ervaart problemen bij het uitvoeren van twee taken tegelijkertijd (dubbeltaken). De behandeling door een ergotherapeut is erop gericht om mensen zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren wanneer ze problemen ondervinden in het dagelijks handelen.

Het is daarom belangrijk dat zorgverleners niet alleen deskundig zijn, maar ook de behandelingen goed op elkaar afstemmen. Binnen Viattence zijn de lijnen kort en werken we nauw samen om de behandelingen goed op elkaar af te stemmen.

Neem voor meer informatie over Viattence Vitaal contact op met 0578 – 668 560.
Logo Parkinsonnet

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat