A A A

Uw thuiszorg wens

Viattence Vitaal Diëtist

De diëtist is specialist op het gebied van voeding, leefstijl en gezondheid. Met kennis van de samenstelling van voedingsmiddelen, de spijsvertering en de functie van voedingsstoffen in het lichaam geeft hij of zij u adviezen. De diëtist is ook thuis in de psychologische aspecten van voeding.

annemarie-wijma-
Annemarie Wijma
Diëtist

 

Waarom een diëtist raadplegen?

Als u ouder wordt of een ziek bent, neemt de behoefte aan sommige voedingsstoffen toe, terwijl de eetlust vaak minder is. Ernstige tekorten kunnen dan leiden tot ondervoeding, waardoor de weerstand lager wordt. De diëtist helpt om dit te voorkomen en geeft behandeladviezen. Daarnaast adviseert de diëtist u over gezonde voeding, bij gewichtsproblemen, diabetes en hart -en vaatziekten en maag- en darmklachten. U krijgt altijd een persoonlijk en op maat gemaakt advies. Wilt u meer weten over voeding en de rol van de diëtist? Kijk dan eens op www.Dieetditdieetdat.nl 

 

Eten is ook emotie en een belevenis

Samen eten is gezellig, een sociale gebeurtenis. Het brengt emotie en iedereen wil graag deelnemen aan een gezellige maaltijd. De diëtist helpt ouderen om het hen ook mogelijk te maken in een gezellige sfeer en samen met anderen te eten. Juist omdat de maaltijden zo een belangrijk moment op de dag zijn.

Viattence Vitaal Diëtist en gedekte tafel

Fingerfood

Mocht eten met mes en vork wat lastiger worden dan biedt de diëtist u ook adviezen  en recepten om gebruik te maken van Fingerfood. Met Fingerfood is eten met de handen eenvoudig omdat kleine hapjes aantrekkelijk geserveerd worden. Cliënten behouden hiermee hun onafhankelijkheid en het gevoel van eigen regie.

De Viattence Vitaal diëtist van Viattence komt niet alleen bij cliënten binnen de Viattence woonzorglocaties, maar ook bij de dagbehandeling en bij u thuis in Heerde, Wezep, Vaassen of Epe. Onze diëtist is gespecialiseerd op het gebied van ouderenzorg, herkent daarmee eerder signalen en geeft u vervolgens het juiste voedingsadvies op maat. Voor het maken van een afspraak met de diëtist belt nu direct met 0578 – 668 560.

 

 

← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat