A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Uw thuiszorg wens

Geestelijke verzorging

Contact van mens tot mens

Onze geestelijk verzorgers van Viattence Vitaal zijn er voor het contact van mens tot mens. Dit kan bijvoorbeeld in een persoonlijk gesprek, een groepsbijeenkomst, een herdenkingsbijeenkomst of via het zingen van liederen. Zij bieden een luisterend oor en geven aandacht aan en ieder die daar behoefte aan heeft.

Levensvragen

Deze gaan over alles wat cliënten, bewoners en mantelzorgers bezig houdt: de kleine en grote vragen van het leven. Het zijn belangrijke of minder belangrijke zaken, het leven of het einde van het leven, het verleden of de toekomst. De geestelijke verzorger heeft oog voor zingeving, levensbeschouwing en spiritualiteit.

Voor iedereen

Job Smit, Dorien Koetsier en Astrid Bulte zijn beschikbaar voor iedereen ongeacht geloof of levensovertuiging. Behoefte aan een gesprek of gewoon je verhaal kwijt willen is voldoende om hen in te schakelen.​​ Ook kunnen zij gevraagd worden bij cliënten thuis. Maar ook de collega’s binnen Viattence kunnen een beroep op hen doen. De geestelijk verzorger is er voor iedereen voor een gesprek van mens tot mens, voor levensvragen en voor het opmaken van de balans in het leven.

Geestelijke verzorging bijvoorbeeld bij:

  • Moeite met grote veranderingen; gezondheid, vitaliteit, woonsituatie​
  • Ingrijpende keuzen​
  • Zorgen om familie​
  • Verdriet, angstig, opstandig, heimwee, verlies van moed​
  • Onzeker over toekomst​
  • Geloofsvragen / levensbeschouwing​
  • Bezig met sterven

Op de locaties

Op de locaties organiseren de geestelijk verzorgers groepsactiviteiten, zang- en herdenkingsbijeenkomsten. Verder dragen zij de verantwoordelijkheid voor de zondagsvieringen in locatie Wendhorst in Heerde en voor de weeksluitingen in locatie Weidebeek in Wezep.

Contact

Wilt  u gebruik maken van de diensten van onze geestelijk verzorgers neem dan contact op met de Viattence zorgconsulent te bereiken op 0578 – 668 449.

Onze geestelijk verzorgers Dorien Koetsier, Job Smit hebben een protestant-christelijke achtergrond. Astrid Bulte is algemeen geestelijk verzorger met een katholieke spiritualiteit.

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat