A A A
Heeft u vragen? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Uw thuiszorg wens

Geestelijke verzorging

Een luisterend oor en een goed gesprek

Over alles wat u bezighoudt, belangrijke of minder belangrijke zaken, het leven of het einde, het verleden of de toekomst, daarvoor kunt u terecht bij de geestelijk verzorgers van Viattence Vitaal. Geestelijke verzorging staat los van geloof of levensovertuiging. Heeft u behoefte aan een praatje of wilt u uw verhaal kwijt? Onze geestelijk verzorgers bieden altijd een luisterend oor.

Veel zat ze alleen. Natuurlijk, regelmatig kwam de zorg en de fysiotherapeut haar helpen. Heel goed en heel fijn. Toch wilde ze graag eens praten. Over dat wat haar ten diepste bezighield. Wat ze had meegemaakt, maar ook wat dit voor haar had betekend. Eens praten van mens tot mens.

Hij kwam regelmatig naar de dagbesteding en daar kwam ik ook. Hij herkende mij. In een grote kring, ontstonden allerlei gesprekken. Over veranderingen, aandacht, ontmoetingen, hoop. Over vroeger maar vooral over nu. Iedereen was verschillend, en toch ontstond er zo een band. Er was herkenning.

Hij was onrustig de laatste tijd. Kon er niet goed van slapen. Had vragen over zijn leven, maar ook over sterven. Hij voelde dat het dichtbij kwam. Ik kwam op bezoek, en in alle rust en vertrouwen, kon hij zich uiten”.

Dit zijn zomaar een paar voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van Dorien Koetsier en Job Smit, de geestelijk verzorgers van Viattence Vitaal.

Herkent u dit? Neem dan gerust contact op met een van onze ‘luisteraars’.

Geestelijke verzorging ook bij u thuis

Als u zorg thuis ontvangt van Viattence, dan kunt u ook een beroep doen op de geestelijk verzorgers. Zij komen graag bij u thuis.

Op de locaties

Op de locaties organiseren de geestelijk verzorgers groepsactiviteiten, zang- en herdenkingsbijeenkomsten. Verder dragen zij de verantwoordelijkheid voor de zondagsvieringen in locatie Wendhorst in Heerde en voor de weeksluitingen in locatie Weidebeek in Wezep.

Geestelijke verzorging

Onze geestelijk verzorgers Dorien Koetsier en Job Smit (beiden met een protestant-christelijke achtergrond)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat