A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Uw thuiszorg wens

Logopedie

“Na een half jaar intensief trainen kan ik weer karnemelk drinken, hopelijk eet ik volgende zomer weer een ijsje op het terras ”

“Dankzij de logopedie lees ik mijn kleinkinderen weer voor en kan ik me steeds beter uiten.”

“Mijn man heeft sinds 2005 meerdere kleine beroertes doorgemaakt. Er zijn geen grote problemen op het gebied van spraak en taal, maar toch loopt de communicatie tussen ons niet altijd lekker. Dankzij logopedie heb ik inzicht in de beperkingen van mijn man en kan ik beter omgaan met zijn manier van communiceren.”

Dit zijn enkele reacties van cliënten van de logopedisten van Viattence Vitaal. U treft hen aan in onderstaande foto’s.

    Logopediste Resy van der Laan Logopediste Agnes Kleine Van Viattence Vitaal

 

Resy van der Laan

Logopedist/ afasietherapeut
Lid van Parkinsonnet

Agnes Kleine

Logopedist/ afasietherapeut

Waarvoor kunt u bij de logopedisten van Viattence Vitaal terecht?

U kunt bij de logopedisten van Viattence Vitaal terecht voor preventie, onderzoek en behandeling van stoornissen en beperkingen op het gebied van:

  • spraak
  • taal
  • stem
  • slikken
  • en gehoor.

U bent bijvoorbeeld moeilijk verstaanbaar als gevolg van de ziekte van Parkinson of MS. Na een beroerte of trauma heeft u een taalstoornis gekregen en wordt lezen en schrijver moeilijker. Taal wordt lastiger om te begrijpen of te gebruiken en dat beperkt u in uw sociale contacten. Klik op de afbeelding om de brochure logopedie te bekijken.

De logopediste oefent met u om spraak en taal of andere mondfuncties te verbeteren. En u krijgt oefeningen mee naar huis. Er kan ook samen met u gezocht worden naar de juiste hulpmiddelen om spraak of taal te ondersteunen of te vervangen. Als partner of mantelzorger kunt u onzekerheid ervaren hoe hiermee om te gaan. Ook daarover gaan we graag met u in gesprek. Eventueel kunnen we u verwijzen naar andere specialismen van Viattence Vitaal.

Logopedie voor ouderen bij gehoorproblemen en slikproblemen

Bij het ouder worden neemt ook de kans op gehoorproblemen toe. Communiceren en spreken is lastig wanneer u niet goed hoort. De logopediste doet onderzoek naar gehoor en geeft advies met betrekking tot communicatie of een eventueel vervolgtraject. Bij eet- en drinkproblemen als gevolg van het ouder worden of door neurologische aandoeningen helpt de logopediste om zo veilig en normaal mogelijk te kunnen blijven eten en drinken, ondanks slikproblemen. En we laten u kennismaken met voedingsmiddelen die het makkelijker voor u maken.

De logopedisten van Viattence Vitaal worden elke 5 jaar getoetst om geregistreerd te blijven bij Het Kwaliteitsregister van paramedici en zijn aangesloten bij De Nederlandse Vereniging van Logopedie en Foniatrie.

Logopediste Agnes Kleine van Viattence Vitaal

 

De logopedisten zijn werkzaam binnen de locaties van Viattence, maar komen ook bij u thuis in Heerde, Wapenveld, Wezep, Epe en Vaassen en de omliggende plaatsen. Wilt u meer informatie over de Viattence Vitaal logopedisten of wilt u een afspraak maken? Bel dan met 0578 – 668 560.

Viattence Vitaal Logopedie vindt u ook op www.logopedist-info.nl

logo_nvlf-logopedie  logo-afasienet-100-bij-150
 logo-parkinsonnet100  Button-ZorgkaartNederland-200x80-geef-uw-mening[1]
logo-kwaliteitsregister-paramedici

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat