A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

De cliëntenraad van Viattence in Heerde zoekt 2 nieuwe leden

De cliëntenraad in Heerde zet zich zowel in voor de bewoners van Hofje Wendakker als die van Korteslag. Ook zet zij zich in voor cliënten die de Dagbesteding Wissel bezoeken en voor de cliënten die thuiszorg in Heerde ontvangen. Komt u de cliëntenraad versterken en zich inzetten voor de belangen van onze bewoners en cliënten?

CV en motivatiebrief opsturen

Wat vragen we van onze cliëntenraadsleden?
De cliëntenraadsleden fungeren als de ogen, de oren en de stem van onze bewoners en cliënten. We vragen dan ook het onderstaande van u als cliëntenraadslid:

  • U volgt de gebeurtenissen binnen de (dagbestedings-)locatie(s)
  • U stelt het cliëntenbelang voorop
  • U kunt onderscheid maken tussen eigen belang en cliëntenbelang
  • U kunt omgaan met vertrouwelijke informatie
  • U bent computervaardig en kunt online documenten lezen
  • U kunt goed kunt samenwerken en in overleg met anderen cliëntenraadsleden
  • U bent gemotiveerd om voldoende tijd en inzet te tonen.

De cliëntenraden vergaderen 10 maal per jaar. De aanstelling is voor een periode van drie jaar en cliëntenraadsleden zijn eenmaal herkiesbaar.

Vergoeding
Er is een vrijwilligersvergoeding van toepassing op deze functie.

Het belang van de cliëntenraad
De wereld om ons heen verandert. Wat niet verandert, is de zorg voor de cliënten en bewoners van Viattence. Zij staan centraal, altijd en overal.

Daarom zijn de cliëntenraden binnen Viattence zo belangrijk. Voor iedere dorpskern waarbinnen Viattence actief is, is een cliëntenraad aangesteld. Zij vormen de oren, de ogen en de stem van de cliënten van Viattence. Als belangenbehartiger van de cliënten ziet de cliëntenraad toe op de kwaliteit van zorg en houdt zij de vinger aan de pols bij interne en externe ontwikkelingen. Ook houden ze Viattence scherp en komen ze in actie als dat nodig is.

Door veelvuldig contact te hebben met cliënten en hun familieleden maken de raden gebruik van hun ervaringen. Wat bewoners en cliënten van Viattence wensen, is voor Viattence erg belangrijk. Ook in ons beleid willen wij rekening houden met deze wensen.

Interesse?
Bent u het paar ogen en oren dat we nog missen? We kijken uit naar het ontvangen van uw motivatiebrief en CV! Deze kunt u tot 22 maart 2021 sturen naar onderstaande adresgegevens t.a.v. Eipie van den Bosch, ambtelijk secretaris. Ook kunt u uw CV en motivatiebrief mailen naar e.vandenbosch@viattence.nl. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met Eipie van den Bosch via  06 – 3963 3735. Ze vertelt graag meer over deze vrijwilligersvacature.

Eipie van den Bosch
Korte Veenteweg 9c
8161 PC, Epe

CV en motivatiebrief opsturen Meer informatie over de cliëntenraad

 

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat