A A A
Heeft u vragen? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Uw woonzorg wens

De Zeis

In de directe omgeving van Viattence locatie Wendhorst in Heerde staan twaalf zorgwoningen, De Zeis genaamd. Dit zijn woningen voor echtparen waarvan in ieder geval één van de partners zorg vraagt. Dit kan zowel om thuiszorg als om intensievere zorg gaan. Hier woont u zelfstandig, maar u maakt gebruik van de thuiszorg van Viattence.

Hierbij kunt u denken aan hulp bij wassen, aankleden en andere dagelijkse handelingen, alarmering, maaltijdservice, huishoudelijke hulp of verpleging. Ook biedt Viattence Thuiszorg Totaal in de vorm van een Modulair Pakket Thuis (MPT) en een Volledig Pakket Thuis (VPT), indien u een Wlz indicatie heeft. Belangrijk is dat u zich thuis en veilig voelt in onze zorgwoningen.

Bovendien kunt u deelnemen aan activiteiten die plaats vinden bij Viattence locatie Wendhorst. Denk aan de rolstoelbus voor uitjes en activiteiten als bloemschikken, kerstvieringen, concerten, de rolstoelwandelvierdaagse of een bezoek brengen aan de dierenweide. Bovendien kunt u een maaltijd gebruiken in het restaurant van Wendhorst.

Naast de zorgwoningen van De Zeis is er ook nog een keuzemogelijkheid voor zorgwoningen in Heerderhaegen, dat op het terrein van locatie Wendhorst is gelegen.

Voor meer informatie over wonen in een zorgwoning van De Zeis kunt u contact opnemen met Uw Viattence Consulent 0578 – 668 449.

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat