A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Uw woonzorg wens

Heerderhaegen

Heerderhaegen in Heerde is een appartementencomplex met alles wat u nodig heeft op het gebied van veiligheid, zorg en comfort als u wat ouder wordt.

De luxe appartementen liggen in een fraaie omgeving op de Veluwe tussen Zwolle en Apeldoorn, niet ver van de A50 en in de directe omgeving van Viattence verpleeghuis Wendhorst. Vóór het appartementencomplex ligt een fraaie vijverpartij en is er veel groen aanwezig. In Heerderhaegen is 24 uur per dag “zorg op afroep” mogelijk, dit wordt geleverd door de zorgmedewerkers van Viattence. Dit geldt ook voor het technisch beheer van de appartementen.

Hier woont u zelfstandig, maar u kunt wel gebruik maken van de zorg- en dienstverlening van Viattence. U kunt hierbij denken aan thuiszorg zoals hulp bij wassen, aankleden en andere dagelijkse handelingen, alarmering, maaltijdservice, huishoudelijke hulp of verpleging. Ook biedt Viattence hier Thuiszorg Totaal in de vorm van een Modulair Pakket Thuis (MPT) en een Volledig Pakket Thuis (VPT), indien u een Wlz indicatie heeft.

Kortom, in Heerderhaegen kunt u zorgeloos wonen, waarbij zowel de appartementen als de aanwezige voorzieningen garant staan voor een prettige woonomgeving.

Stichting Heerderhaegen is een particuliere stichting, die zich ten doel stelt om mensen, die een comfortabele en plezierige woonomgeving wensen, maar ook veilig en zelfstandig willen wonen, in hun wensen op het gebied van wonen en zorg te voorzien.

Heerderhaegen in Heerde zorgwoningen

De appartementen van Heerderhaegen

De appartementen van Heerderhaegen hebben een heerlijk balkon bij de woonkamer. Een 1.5 meter brede galerij geeft u toegang tot de voordeur. Deze toegang kan, indien nodig, verbreed worden tot 1.5 meter, door een gedeelte naast de deur ook te openen. Achter de voordeur ligt een ruim opgezet appartement, waarin de verschillende vertrekken moeiteloos met een rollator, rolstoel of bed bereikt kunnen worden. Een tweede slaapkamer, tweede toilet en inwendige berging completeren het appartement en maken het geheel tot een gebruiksvriendelijke woning. Op de begane grond is een berging van ongeveer 5 m2 aanwezig. Hier bevindt zich ook een af te sluiten garage, waar voor ieder appartement een plaats voor een auto gereserveerd is. Bezoekers kunnen de auto aan de entree van het complex parkeren.

In alle appartementen van Heerderhaegen zijn de technieken van “domotica” aangelegd. Door de toepassing van domotica wordt de veiligheid en het comfort in de woning aanzienlijk verhoogd.

Domotica voor uw gemak en veiligheid

”Domotica” betekent vrij vertaald “huisautomatisering”, hierbij wordt de beschikbare techniek op een slimme en gebruiksvriendelijke wijze toegepast. Domotica wordt toegepast op bijvoorbeeld de deurbediening, verlichting en beveiliging van de woning. Bij de ontwikkeling van de appartementen is uitgegaan van een basispakket ‘afstandsbedieningen’ voor uw veiligheid en mogelijkheden tot communicatie. Als spoedeisende hulp nodig is en de telefoon niet bereikbaar, dan kan op verschillende plaatsen d.m.v. personenalarmering een noodoproep geplaatst worden. Een ander voorbeeld: de zonwering wordt met een drukknop bediend. Als optie is afstandsbediening mogelijk.

Wilt u meer informatie over wonen in een van de appartementen in Heerderhaegen, kijk dan op de Heerderhaegenwebsite of bel uw Viattence Consulent 0578 – 668 449.

 

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat