A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Uw woonzorg wens

Korteslag

In Heerde staat de Viattence-locatie Korteslag. Het is een kleinschalige woonvoorziening met twaalf plekken voor oudere cliënten met een zware zorgvraag en geheugenproblemen.

 

Middenin de wijk en in huiselijke omgeving in Heerde

Op locatie Korteslag wordt zorg in een huiselijke omgeving geboden. Korteslag ligt in een levendige wijk met veel jonge gezinnen. U heeft hier uw eigen ruime kamer. De badkamer deelt u met één andere cliënt. Er is een gemeenschappelijke woonkamer. U kunt met medewerkers, familie, vrienden of vrijwilligers diverse activiteiten ondernemen: wandelen of even samen naar het dorp. Kortom, u kunt uw eigen dagindeling maken. Voor een indruk van wonen in Korteslag kunt u onderstaande video bekijken.

Kleinschalig wonen in Korteslag in Heerde

Kleinschalig wonen wil bij Viattence zeggen zorg in een huiselijke omgeving. Er zijn twee woningen, Korteslag 25 en Korteslag 27, beiden met zes cliënten. De gewone dagelijkse bezigheden vormen een belangrijk onderdeel van de dagbesteding: wassen, koken, schoonmaken, de boodschappen doen. Het samen eten is een gezellig en dagelijks terugkerend moment. De verzorgenden van Viattence zijn betrokken, deskundig en breed opgeleid.

 

 

 

Neem voor meer informatie over wonen in Korteslag contact op met Uw Viattence Consulent op 0578 – 668 449.

Zorgkaart Nederland

 

Wat anderen over ons zeggen:

Mijn ervaring met deze instelling is van alle kanten erg positief. Ik heb een uitstekend contact met de zorgmedewerkers. Mijn vrouw heeft Alzheimer en is eigenlijk nergens meer toe in staat. Afgelopen zomer was het vaak mooi weer. We hebben toen mijn vrouw met bed en al naar de tuin gereden. De medewerkers gaven hun volledige medewerking daarvoor”.

“De zorg voor mijn man vind ik geweldig, want er is veel aandacht voor hem. Ze houden bijvoorbeeld even z’n hand vast. Mijn man loopt moeilijk en daardoor sluiten ze risico’s uit”.

“De medewerkers zijn buitengewoon aardig en geduldig. Mijn man houdt van klassieke muziek en die zetten ze voor hem aan. Het is een kleinschalige instelling en ik ken de verzorgenden allemaal goed. Ik kan heel goed vragen stellen en ik krijg ook antwoord. Iedere patiënt heeft een kamer die behoorlijk groot is“.

Wilt u meer waarderingen lezen, klik hier

Wilt u zelf een waardering plaatsen, klik hier.

 

 

Knop Klik hier voor locatieadres

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat