A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Uw woonzorg wens

Korteslag

Wonen bij Viattence locatie Korteslag in Heerde

Middenin een warme, gezellige woonwijk in Heerde vindt u Viattence locatie Korteslag. Deze kleinschalige locatie biedt plaats voor 12 bewoners met geheugenproblemen. Korteslag kenmerkt zich door het kleinschalige karakter: ons kent ons. Daarnaast maakt de locatie daadwerkelijk deel uit van de omgeving. Naast locatie Korteslag vindt u in Heerde locatie Hofje Wendakker.

 

 Bekijk de wachtlijst   Bekijk de plattegrond

 

———————————————————————————————————————————-

Onderdeel van de samenleving

Bij Korteslag bieden we zorg in een huiselijke omgeving. De loctie ligt in een levendige wijk met veel (jonge) gezinnen. Bewoners van deze locatie hebben een eigen ruime kamer; de badkamer delen ze met één andere cliënt. Er is een gemeenschappelijke woonkamer, waar bewoners samen tijd doorbrengen met elkaar, familieleden, medewerkers en vrijwilligers. Bewoners kunnen met hen en met elkaar activiteiten ondernemen: wandelen of even samen naar het dorp. Kortom: onze bewoners kunnen hun eigen dagindeling maken.

Kleinschalig wonen in Korteslag in Heerde

Er zijn twee woningen: Korteslag 25 en Korteslag 27, beiden met zes cliënten. Hier wonen onze bewoners volgens het concept van kleinschalig wonen. Dat betekent dat we zorg bieden in een huiselijke omgeving. De gewone dagelijkse bezigheden vormen een belangrijk onderdeel van de dagbesteding: wassen, koken, de krant lezen of een boodschapje doen. Het samen eten is een gezellig en dagelijks terugkerend moment.

Waarderingen van Korteslag

We hechten veel waarde aan uw mening, hiermee kunnen we de kwaliteit van onze zorg en ondersteuning continu verbeteren. Daarom is Viattence aangesloten bij Zorgkaart Nederland. Zorgkaart Nederland vergelijkt alle zorgaanbieders op een eerlijke wijze en geeft u een inkijkje in ervaringen van anderen.

 

Bekijk hier alle waarderingen Schrijf een waardering

 

———————————————————————————————————————————-

Contact met Viattence locatie Korteslag

Heeft u vragen of kunnen we u op een andere manier van dienst zijn? Neem gerust contact met ons op via 0578 668 449 of via info@viattence.nl. Onze consulenten vertellen u graag alles over locatie Korteslag. Wilt u een keertje sfeer komen proeven bij Korteslag? Ook dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat