A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Uw woonzorg wens

Vaassen

Vaassen is een van de grotere dorpen van de gemeente Epe. Het ligt vlakbij Apeldoorn, aan de oostrand van de Veluwe. In Vaassen staat het Kasteel De Cannenburgh, ooit bewoond door de Gelderse veldheer Maarten van Rossum. Het huidige kasteel dateert uit de 16e eeuw.

Zorgcentrum  De Speulbrink en zorgwoningen in Vaassen

Viattence biedt de mogelijkheid van wonen én zorg in Vaassen in woonzorgcentrum De Speulbrink. De naam van de locatie is niet zo maar gekozen. ‘De Speulbrink’ wordt al in de middeleeuwen aangetroffen in de protocollen van bezwaar van het Ambt Epe, karspel Vaassen en heeft betrekking op een zaailand van 5 schepel groot in de directe omgeving van de huidige locatie.

de-speulbrink-entree-marktzijde

U wilt graag zelf invulling kunnen geven aan uw leven: wonen in een zelfgekozen omgeving en uw eigen dagindeling bepalen. Ook wanneer u door ouderdom of een chronische ziekte ondersteuning nodig heeft. Viattence geeft u deze zorg en ondersteuning zoals u die wenst. Het is belangrijk dat u uw leven zoveel mogelijk kunt voortzetten zoals u dat gewend was: met uw eigen normen en waarden, uw eigen gewoonten en met behoud van uw privacy. Regelmatig bespreken we met u of onze zorg nog aan uw wensen en behoeften voldoet.

De Speulbrink aanleunwoningen

Daarnaast bemiddelen wij in zorgwoningen aan de Brunholdplaats en aan de Marijkeweg. Deze woningen voor ouderen zijn eigendom van Woonzorg Nederland. Bovendien treft u Viattence dagbesteding en de thuiszorg van Viattence aan in De Speulbrink.

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat