A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Uw woonzorg wens

Marijkeweg

De woningen aan de Marijkeweg in Vaassen liggen aan de achterkant van De Speulbrink. De zorgwoningen aan de Brunholdplaats en de Marijkeweg zijn eigendom van Woonzorg Nederland die de hoogte van de huur vaststelt. Voor de zorgwoningen in Vaassen kan huursubsidie aangevraagd worden.

Hier woont u zelfstandig, maar kunt u wel gebruik maken van de zorg- en dienstverlening van Viattence. U kunt hierbij denken aan thuiszorg zoals hulp bij wassen, aankleden en andere dagelijkse handelingen, alarmering, maaltijdservice, huishoudelijke hulp of verpleging. Ook biedt Viattence hier Thuiszorg Totaal in de vorm van een Modulair Pakket Thuis (MPT) en een Volledig Pakket Thuis (VPT), indien u een Wlz indicatie heeft.

Voor een aantal diensten is een indicatie van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) of beschikking van de gemeente nodig.

 

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

Wilt u graag in Vaassen wonen met zorg en ondersteuning dichtbij en in het centrum van het dorp? Dan is een van deze zorgwoningen of die aan de Brunholdplaats in Vaassen voor u wellicht de juiste keuze. Voor meer informatie over deze zorgwoningen, kunt u contact opnemen met Uw Viattence Consulent 0578 – 668 449.

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat