A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Uw woonzorg wens

Wezep

In het noordwesten van de Veluwe ligt het gezellige esdorp Wezep dat valt onder de gemeente Oldebroek. Cultuur en landschapsschoon gaan hier hand in hand. De laaggelegen weidegebieden van de voormalige Zuiderzee en de bossen en heidevelden van de Veluwe zorgen voor een afwisselende omgeving. Meer informatie over Wezep vindt u ook in de gemeentegids van Oldebroek.

Drie woonzorglocaties van Viattence in Wezep

Viattence heeft in Wezep drie centra voor wonen en zorg: locatie Turfhorst, locatie Weidebeek en de nieuwste locatie Veldheem. In alle locaties bieden wij u kleinschalig wonen en daarnaast gebruik maken van het uitgebreide zorgpakket van Viattence. Viattence biedt in Wezep ook zorg- en dienstverlening aan cliënten van de (zorg)appartementen in de locaties Turfhorst en Weidebeek.

Welkom Viattence Turfhorst Wezep

Thuiszorg en dagbesteding

Viattence biedt in Wezep ook thuiszorg en dagbesteding. Dagbesteding vindt plaats in locatie Weidebeek in De Samenhof, de ontmoetingsruimte van Weidebeek. In alle locaties van Viattence zijn ontmoetingsruimten waar activiteiten worden georganiseerd. De thuiszorg van Viattence werkt vanuit de locaties in alle wijken van Wezep.

Rondleiding

Wilt u een van de locaties bezoeken of meer weten over de mogelijkheden om te wonen in Wezep in een van de Viattence locaties? Maak dan een afspraak met Uw Viattence Consulent voor een gesprek en een bezichtiging, bel 0578 – 668 449.

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat