A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Uw woonzorg wens

Turfhorst

Viattence locatie Turfhorst in Wezep is een woonzorglocatie voor ouderen met (beginnende) geheugenproblemen. Binnen Turfhorst zijn er groepswoningen waar zorg wordt geboden volgens het concept van kleinschalig wonen. Locatie Turfhorst ligt aan de westrand van het dorp in Wezep Noord. Deze locatie staat in groene omgeving. De appartementen hebben een vrij en groen uitzicht en er is een veilige binnentuin.

Er verandert veel als u van een zelfstandige woning verhuist naar een groepswoning bij Viattence. Het is fijn als u dan wel in een bekende buurt kunt blijven. Zorg in een voor u vertrouwde omgeving is voor Viattence één van de belangrijkste uitgangspunten. Bij Viattence woont u zo zelfstandig mogelijk en maakt u deel uit van een kleine, betrokken gemeenschap.

 

Zorgappartementen van Turfhorst en Weidebeek

Wilt u zelfstandig blijven wonen, maar kunt u af en toe hulp gebruiken of hebt u lichamelijke klachten (somatische problematiek) dan is een zorgappartement in de complexen Turfhorst of Weidebeek wellicht iets voor u. U kunt naar behoefte zorg en ondersteuning inroepen van de thuiszorg Viattence. Dit kan zeven dagen per week, 24 uur per dag, dus zorg is altijd dichtbij. U kunt denken aan ondersteuning bij het wassen, het omkleden en eten en drinken, maar ook aan haar- en gebitsverzorging en verpleegkundige zorg, zoals wondverzorging en het toedienen van injecties.

Ondersteuning kan langdurig of tijdelijk van aard zijn. We kunnen een vaste afspraak met u maken of op oproepbasis bij u langs komen. Ook biedt Viattence hier Thuiszorg Totaal in de vorm van een Modulair Pakket Thuis (MPT) en een Volledig Pakket Thuis (VPT), indien u een Wlz-indicatie heeft.

 

Uw zelfstandigheid is ons uitgangspunt. U huurt een eigen appartement van DeltaWonen met woonkamer, slaapgelegenheid, keuken en sanitaire voorziening. De zorgappartementen zijn van alle gemakken voorzien. Er is veel aandacht besteed aan allerlei elektronische slimme toepassingen (domotica).

U hebt veel privacy. De appartementen zijn ruim, open en licht. Het appartement is van alle gemakken voorzien.

Liesbeth den Ouden Viattence

Liesbeth den Ouden Teamleider Wezep

Kleinschalig wonen in groepswoningen in Turfhorst en Weidebeek

Viattence heeft kleinschalig wonen hoog in het vaandel staan. Kleinschalig wil bij Viattence zeggen zorg in een huiselijke omgeving. De gewone dagelijkse bezigheden vormen een belangrijk onderdeel van de dagbesteding: wassen, koken, schoonmaken en bijvoorbeeld de boodschappen doen. U kunt daarbij helpen. Het samen eten is een gezellig en dagelijks terugkerend moment. De verzorgenden van Viattence zijn betrokken, deskundig en breed opgeleid. Ze begeleiden bij de dagelijkse gang van zaken én geven medische ondersteuning. In de groepswoningen is sprake van zorg in een huiselijke omgeving. Iedere cliënt heeft zijn eigen appartement met woonkamer, slaapgelegenheid, keuken en sanitaire voorziening.

Plattegrond locatie Turfhorst Wezep BG en 1e verd

 

Dagbesteding, activiteiten en thuiszorg

Als bewoner van locatie Turfhorst kunt u ook gebruik maken van een aantal activiteiten en voorzieningen op locatie Weidebeek, zoals de dagbesteding en activiteiten die zowel bij Turfhorst als Weidebeek worden georganiseerd. Wanneer u in een van de zorgappartementen woont, is de thuiszorg van Viattence voor u dichtbij.

 

Zorgkaart Nederland

Wat anderen over ons zeggen:

“We zijn super tevreden. Het is gezellig, goeie verzorging en altijd aandacht als er wat is“.

Mijn moeder verbleef op de Turfhorst, afd gele lis (op de gesloten afdeling). Er was een geweldige verzorging.Toen ze achteruit ging en moeilijk kon eten werd er van alles aan gedaan om haar te stimuleren“.

Het was voor ons een warm bad toen wij in deze instelling kwamen. Ik vind het personeel erg betrokken bij mijn vader. Ze zijn allemaal heel lief voor hem“.

Wilt u meer waarderingen inzien, klik hier

Wilt u zelf een waardering plaatsen, klik hier

 

Knop Klik hier voor locatieadres

 

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat