A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Uw woonzorg wens

Haaksweide

Viattence heeft in Epe een aantal zorgwoningen. Hier woont u zelfstandig, maar u kunt wel gebruik maken van de zorg- en dienstverlening van Viattence. U kunt hierbij denken aan thuiszorg zoals hulp bij wassen, aankleden en andere dagelijkse handelingen, alarmering, maaltijdservice, huishoudelijke hulp of verpleging. Ook biedt Viattence hier Thuiszorg Totaal in de vorm van een Modulair Pakket Thuis (MPT) en een Volledig Pakket Thuis (VPT), indien u een Wlz indicatie heeft.

Voor een aantal diensten is een indicatie nodig. Uw Viattence Consulent geeft u hier graag meer informatie over, bel 0578 – 668 449.

 

Zorg altijd dichtbij

De woningen aan de Haaksweide zijn eigendom van woningstichting Mooiland en hebben op de begane grond een woonkamer, slaapkamer en keuken. Er is ook een zolderverdieping. Voor deze woningen kunt u bij Viattence een abonnement nemen op een alarmeringssysteem voor oproep van een thuiszorgmedewerker van Viattence in geval van nood. Cliënten van de zorgwoningen kunnen meedoen aan diverse activiteiten in de ontmoetingsruimte van De Klaarbeek, denk aan kaarten, handwerken, spelletjes en avondactiviteiten. Ook kunt u gebruik maken van Viattence Vitaal, de behandelaars van Viattence die in De Klaarbeek gevestigd zijn.

Plattegrond woning Haaksweide Epe

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat