A A A

Uw woonzorgwens

De Klaarbeek

Kleinschalig wonen

Binnen Viattence locatie De Klaarbeek in Epe zijn er 4 groepswoningen kleinschalig wonen aan de Zwartelandstraat op de begane grond waar 32 cliënten wonen met een psychogeriatrische zorgvraag, veelal als gevolg van dementie.

Aan de Roggestraat zelfstandig wonen voor ouderen

Bovendien zijn er 45 appartementen op de eerste en tweede verdieping die gehuurd worden van WoonzorgNederland waar senioren zelfstandig wonen eventueel met een thuiszorgvraag.   Daarnaast vindt u per verdieping een kleine ontmoetingsruimte waar u als bewoner gebruik van kunt maken. Voor meer informatie over het huren van een zelfstandig appartement vindt u meer informatie op de website van Woonzorg Nederland

Viattence locatie De Klaarbeek EpeTuinzijde

 

De ingang van de appartementen en dagbesteding Het Praathuis bevindt zich aan de Roggestraat. Daarnaast treft u hier ook het team van Viattence Vitaal aan voor behandelingen van fysiotherapeuten, ergotherapeuten, psychologen, de specialist ouderengeneeskunde, de diëtist, logopedist en geestelijk verzorgers. Het verpleegkundig team en de thuiszorg van Viattence komt u tegen in de wijken van Epe en Vaassen. In Het Praathuis is volop ruimte voor ontmoetingen en activiteiten. Het Praathuis heeft de beschikking over gratis Wifi voor gasten en bezoekers.

In onderstaande brochure (Klik erop om te openen) treft u meer informatie aan over wonen in Woonzorgcentrum De Klaarbeek in Epe- Zuid.

Afbeelding Drieluik De Klaarbeek Epe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Logeren in De Klaarbeek in Epe

Ook zijn er op de eerste verdieping drie kleine woningen die dienen om te logeren, als tijdelijk verblijf. In deze woningen kunnen ouderen, die tijdelijk wat extra zorg nodig hebben, logeren. Hierbij kunt u denken aan een tijdelijke opname na verblijf in het ziekenhuis, gaat u daarna weer naar huis dan kunt u gebruik maken van Viattence Thuiszorg.

 

Knop Klik hier voor locatieadres

 

 

← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat