A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Uw woonzorg wens

De Klaarbeek

Wonen in De Klaarbeek in Epe

In Epe vindt u Viattence locatie De Klaarbeek. Deze locatie biedt woonruimte aan 32 bewoners van 4 woongroepen aan de zijde van de Zwartewaterlandstraat. Aan de zijde van de Roggestraat biedt De Klaarbeek woningen voor bewoners van appartementen. Het ons-kent-onsgevoel leeft enorm en dat maakt De Klaarbeek een gezellige ontmoetingsplek. De medewerkers van Viattence en vrijwilligers vormen één team. Bovendien vindt u in De Klaarbeek ook Het Praathuis. Naast De Klaarbeek is er in Epe nog een Viattence locatie: De Nieuwe Antoniehof.

Bekijk de wachtlijst Bekijk de brochure van De Klaarbeek

 

Het Praathuis

In De Klaarbeek bevindt zich ook Het Praathuis: een centrale ontmoetingsruimte die niet alleen bedoeld is voor de bewoners van De Klaarbeek, maar ook voor andere inwoners van Epe. Het Praathuis haalt de dorpsbewoners naar binnen voor een ontmoeting met dorpsgenoten of bewoners van De Klaarbeek. Er worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals bloemschikken, bingo of bijvoorbeeld een potje biljart. Ook wordt deze ruimte eens per week omgetoverd tot een heus eetcafé! Iedereen kan tegen een kleine vergoeding deelnemen aan deze activiteiten. Van gezellig samen koffie drinken tot meedoen aan Zitfit: u bent van harte welkom.

De dagbesteding maakt gebruik van Het Praathuis. Ook met een beschikking van uw gemeente kunt u hier gewoon terecht. Voor gebruik van de dagbesteding kunt u zich bij ons aanmelden met een beschikking van de gemeente of met een Wlz Indicatie.


 

Woongroepen bij De Klaarbeek

Op de begane grond van De Klaarbeek vindt u de woongroepen De Grift, Dorpse Beek, Stuwwal en Zilverbeek. Hier wonen in totaal 32 cliënten met geheugenproblematiek, veelal als gevolg van dementie. Ook hier wordt het principe van kleinschalig wonen gehanteerd. Bewoners hebben een eigen kamer die sfeervol is ingericht met hun eigen meubels en foto’s. De badkamer bevindt zich direct naast de kamer, deze delen 2 bewoners met elkaar. Op iedere woongroep is een woonkamer waar bewoners gezellig samen eten, spelletjes doen of een praatje maken. Hier vindt u bovendien de keuken, waar het eten dagelijks vers bereid wordt.

Bekijk hier de plattegronden van de woongroepen

 

Appartementen bij De Klaarbeek

Bovendien zijn er in De Klaarbeek 45 appartementen op de eerste en tweede verdieping. Hier wonen senioren zelfstandig. Viattence biedt zowel thuiszorg op basis van de Zorgverzekeringswet door middel van een MPT (modulair pakket thuis) of VPT (volledig pakket thuis) als ook 24 uurs zorg op basis van een Wlz-indicatie (Wet langdurige zorg) indicatie (verzorgingshuis of verpleeghuiszorg).

Appartementen op de 1e verdieping

Op de eerste verdieping aan de Roggestraat kunnen senioren met een indicatie voor Wlz zorg zelfstandig wonen. Er is 24 uur per dag zorg beschikbaar en er is een gezamenlijke huiskamer waar bewoners gebruik van kunnen maken om bijvoorbeeld gezellig koffie te drinken of samen te eten. Op sommige dagdelen zijn gastheren en gastvrouwen aanwezig in de ontmoetingsruimte, zij zorgen voor gezelligheid en activiteiten.

Plattegronden van de appartementen

 

 

Appartementen op de 2e verdieping

Bewoners van appartementen op de tweede verdieping van De Klaarbeek huren hun appartement van Woonzorg Nederland. Ze maken gebruik van de thuiszorg van Viattence, daarmee is zorg op afroep beschikbaar. De bewoners wonen in een veilige, beschermde woonomgeving met veel activiteiten in en om het gebouw. Ook hier is een ontmoetingsruimte voor bewoners. Bewoners met een thuiszorgvraag op basis van de Zvw (zorgverzekeringswet) of met een MPT of VPT indicatie vanuit de Wlz kunnen hier terecht.

Plattegronden van de appartementen Meer informatie over zelfstandig appartement huren

 

 


 

Ook voor bewoners van De Klaarbeek staat het team van Viattence Vitaal klaar voor behandelingen van fysiotherapeuten, ergotherapeuten, psychologen, de specialist ouderengeneeskunde, de diëtist, logopedist en geestelijk verzorgers.

 

Waarderingen van De Klaarbeek

We hechten veel waarde aan uw mening, hiermee kunnen we de kwaliteit van onze zorg en ondersteuning continu verbeteren. Daarom is Viattence aangesloten bij Zorgkaart Nederland. Zorgkaart Nederland vergelijkt alle zorgaanbieders op een eerlijke wijze en geeft u een inkijkje in ervaringen van anderen.

Bekijk hier alle waarderingen Schrijf een waardering

———————————————————————————————————————————–

Contact met Viattence locatie De Klaarbeek in Epe

Heeft u vragen of kunnen we u op een andere manier van dienst zijn? Neem gerust contact met ons op via 0578 668 449 of via info@viattence.nl Onze consulenten vertellen u graag alles over locatie De Klaarbeek. Wilt u een keertje sfeer komen proeven bij De Klaarbeek? Ook dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat