A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

De Nieuwe Antoniehof

Wonen in De Nieuwe Antoniehof in Epe

In een bosrijke buurt nabij het centrum van Epe vindt u Viattence locatie De Nieuwe Antoniehof. In deze locatie, die geopend is in 2017, bieden wij een beschermd thuis aan maximaal 31 bewoners in 4 groepswoningen. Er zijn 3 woongroepen voor ouderen met een psychogeriatrische zorgvraag en 1 woongroep voor ouderen met complexe somatische klachten. De Nieuwe Antoniehof is omgeven met veel groen en de voorzieningen van het dorp Epe zijn dichtbij. De buitenzijde van de locatie doet denken aan een herenhuis. Naast De Nieuwe Antoniehof vindt u in Epe locatie De Klaarbeek.

Bekijk de wachtlijst Bekijk de plattegronden Bekijk de brochure van De Nieuwe Antoniehof

 

——————————————————————————————————————————-

De sfeer in De Nieuwe Antoniehof

Ook in De Nieuwe Antoniehof wonen onze bewoners volgens het concept ‘Kleinschalig wonen’. Dat betekent dat we onze bewoners laten wonen, bijna net als thuis. We blijven zo dicht mogelijk bij dat wat voor hen bekend is en vertrouwd voelt. Dat uit zich bijvoorbeeld in de inrichting: het huis heeft diverse kenmerken uit de jaren ’50 en ’60, maar is voorzien van alle gemakken van nu. Ook slapen onze bewoners boven, en wonen ze beneden. Net zoals de meesten van ons dat thuis gewend zijn.

De woonstijl uit de jaren ’50 en ’60 is ver doorgevoerd. Zo treft u er ouderwetse stopcontacten en zwarte bakelieten lichtschakelaars aan. Het moderne toilet trekt u door met een koord, net als vroeger. Zachte pasteltinten op de muren, schilderijen en stijlvolle meubels bepalen de sfeer in huis. Gebruiksgemak en herkenbaarheid staan centraal, zodat u zich hier thuis en op uw gemak kunt voelen!

 

Zorgen doen we samen

Wonen in een groep betekent dat er altijd ruimte is voor een goed gesprek en gezamenlijke activiteiten. U kunt helpen met koken, gezamenlijk een spelletje doen of bijvoorbeeld een boodschapje halen. U vult dit zelf in, samen met uw naasten, vrijwilligers en met ondersteuning van onze zorgprofessionals. Familie is dan ook altijd van harte welkom!

 

Veiligheid en vrijheid

Val-alarmering, daglichtlampen en bijvoorbeeld oriëntatieverlichting in de nacht op de badkamer. Het geeft vrijheid, maar de zorgmedewerkers verliezen de veiligheid niet uit het oog. Deze balans is erg belangrijk. Vrijheid en veiligheid staan ook voorop in de grote belevingsgerichte tuin. De Nieuwe Antoniehof heeft namelijk een groot buitenterras en een serre. Zo is het leven binnen voor 100% verbonden met het leven buiten.

————————————————————————————————————————————————–

Waarderingen van De Nieuwe Antoniehof

We hechten veel waarde aan uw mening, hiermee kunnen we de kwaliteit van onze zorg en ondersteuning continu verbeteren. Daarom is Viattence aangesloten bij Zorgkaart Nederland. Zorgkaart Nederland vergelijkt alle zorgaanbieders op een eerlijke wijze en geeft u een inkijkje in ervaringen van anderen.

Bekijk alle waarderingen   Schrijf een waardering

 

 

———————————————————————————————————————————-

Contact met Viattence locatie De Nieuwe Antoniehof 

Bekijk voor een volledig beeld deze video of lees dit artikel. Heeft u vragen of kunnen we u op een andere manier van dienst zijn? Neem gerust contact met ons op via 0578 668 449 of via info@viattence.nl Onze consulenten vertellen u graag alles over locatie De Nieuwe Antoniehof. Wilt u een keertje sfeer komen proeven bij De Nieuwe Antoniehof? Ook dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat