A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

De Nieuwe Antoniehof

In de Viattence-locatie De Nieuwe Antoniehof aan Sint Antonieweg in het centrum van Epe vindt u 4 groepswoningen waar 31 cliënten wonen. Er zijn 3 woongroepen voor cliënten met een psychogeriatrische zorgvraag en 1 woongroep voor ouderen met somatische klachten. De Nieuwe Antoniehof is omgeven met veel groen en de voorzieningen van het dorp Epe zijn dichtbij. De buitenzijde van de locatie doet denken aan een herenhuis.

 

Beneden wonen en boven slapen, net als thuis

Op deze locatie in Epe is sprake van het speciale concept ‘beneden wonen, boven slapen’. Op de bovenverdieping bevinden zich de slaapkamers, waardoor de woonsituatie doet denken aan thuis. Binnen zijn elementen uit de jaren zestig gebruikt voor herkenning. Hieraan zijn de nieuwste technische innovaties op het gebied van domotica toegevoegd. Viattence werkte voor de inrichting van deze locatie samen met het Nederlands Openluchtmuseum. Uiteraard neemt de bewoner zelf zijn of haar eigen meubels mee voor het echte thuisgevoel.

 

Veiligheid gaat samen met vrijheid

Val-alarmering, daglichtlampen en bijvoorbeeld oriëntatieverlichting in de nacht op de badkamer. Het geeft vrijheid, maar de zorgmedewerkers verliezen de veiligheid niet uit het oog. Deze balans is erg belangrijk. Vrijheid en veiligheid staan ook voorop in de grote belevingsgerichte tuin. Er is een groot buitenterras en een serre.  Zo is het leven binnen voor 100% verbonden met het leven buiten. En is er gelegenheid om daar in alle vrijheid en veiligheid van te genieten.

Familie is van harte welkom

De partner en familieleden betrekken wij graag bij de dagelijkse activiteiten op de woongroep, zoals het samen een kopje koffie zetten en gezellig aan de tafel zitten voor een goed gesprek.

Heeft u belangstelling in de mogelijkheden voor uzelf of uw familieleden of naasten om hier te komen wonen? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0578 – 668 449 of mail ons.

Meer informatie:

  • De NZA kwam op werkbezoek en schreef een verslag
  • Kim Putters van het CPB noemt in het Financieel Dagblad Viattence als voorbeeld.
Marleen Lammers teamleider van Viattence

Marleen Lammers teamleider

 

 

 

In onderstaande locatiebrochure vindt u meer informatie:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zorgkaart Nederland

Wat anderen over ons zeggen:

Ieder doet enorm z’n best. Zorg geven dat geeft zoveel voldoening. Aandacht voor elkaar, een praatje, een glimlach, een aai over de bol. Daar doen we het toch voor. Met liefde”.

“Ik ben heel tevreden over de zorg die mijn vader krijgt aangeboden. Ik vind dat de verzorgenden heel erg hun best voor hem doen. Ik vind het ook prettig dat er op de afdeling vers gekookt wordt. En er worden hem diverse activiteiten aangeboden”.

“Het is een nieuw gebouw. De ligging vind ik heel prettig. Er is een mooie tuin met verschillende zitjes. Met mooi weer zit ik daar graag met mijn man buiten. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd, zoals zingen, optredens, balspelletjes en leuke uitje“.

Wilt u alle waarderingen bekijken, klik hier.

Wilt u zelf een waardering plaatsen, klik hier.

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat