A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

De Nieuwe Antoniehof

In Viattence locatie De Nieuwe Antoniehof aan Sint Antonieweg in het centrum van Epe zijn 4 groepswoningen gerealiseerd waar 31 cliënten wonen. Er zijn 3 woongroepen voor cliënten met met een psychogeriatrische zorgvraag en 1 woongroep voor ouderen met somatische klachten. De Nieuwe Antoniehof is omgeven met veel groen en voorzieningen van het dorp Epe zijn dichtbij. De buitenzijde van de locatie doet denken aan een herenhuis.

voorzijde-de-nieuwe-antoniehof-in-epe-600-bij-400

 

Beneden wonen en boven slapen, net als thuis

Op deze locatie in Epe is sprake van het speciale concept ‘beneden wonen, boven slapen’. Op de bovenverdieping bevinden zich de slaapkamers, waardoor de woonsituatie doet denken aan thuis.

hal-en-trap-de-nieuwe-antoniehof

 

Binnen zijn elementen uit de jaren zestig gebruikt voor herkenning. Hieraan zijn de nieuwste technische innovaties op het gebied van domotica toegevoegd. Viattence werkte voor de inrichting van deze locatie samen met het Nederlands Openluchtmuseum. Uiteraard neemt u zelf uw eigen meubels mee, zodat u zich ook echt ‘thuis’ voelt.

Huiskamer De Nieuwe Antoniehof

Veiligheid gaat samen met vrijheid

Val-alarmering, daglichtlampen en bijvoorbeeld oriëntatieverlichting in de nacht op de badkamer. Het geeft vrijheid, maar de zorgmedewerkers verliezen uw veiligheid niet uit het oog. Deze balans is erg belangrijk. Vrijheid en veiligheid staan ook voorop in de grote belevingsgerichte tuin. Er is een groot buitenterras en een serre.  Zo is het leven binnen voor 100% verbonden met het leven buiten. En kunt u daar in alle vrijheid en veiligheid van genieten.

 

 

Uw familie is van harte welkom

Uw partner en familieleden betrekken wij graag bij de dagelijkse activiteiten op de woongroep, bijvoorbeeld samen een kopje koffie zetten en gezellig aan de tafel zitten voor een goed gesprek.

huiskamer-in-de-nieuwe-antoniehof

 

Heeft u belangstelling in de mogelijkheden voor uzelf of uw familieleden of naasten om hier te komen wonen? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0578 – 668 449 of mail ons.

Meer informatie:

  • De NZA kwam op werkbezoek en schreef een verslag
  • Kim Putters van het CPB noemt in het Financieel Dagblad Viattence als voorbeeld.
Marleen Lammers teamleider van Viattence

Marleen Lammers teamleider

In onderstaande locatiebrochure vindt u meer informatie:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat