A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Wachtlijsten

Wilt u wonen in één van de zorglocaties van Viattence in Epe, Heerde, Vaassen of Wezep? Of wilt u gebruik maken van thuiszorg? Neem gerust contact op met uw Viattence Consulent. De onderstaande wachtlijst is globaal en erg dynamisch. Uw Viattence Consulent brengt u graag op de hoogte van de actuele vrije plaatsen op dit moment. Bel gerust met 0578 – 668 449 of mail naar info@viattence.nl.

Bekijk de actuele wachtlijst  Bekijk ons zorg- en ondersteuningsaanbod

Hieronder staat het overzicht van de wachtlijst en wachttijd voor de locaties van Viattence. Voor het product Volledig Pakket Thuis (VPT), de inzet van huishoudelijke hulp en wijkverpleging is geen wachtlijst en wachttijd. Voor de dagbesteding is er wisselend per locatie een kleine wachtlijst. Aan de wachttijd en wachtlijst kunnen geen rechten worden ontleend. Er zijn woningen voor somatische cliënten en cliënten met een indicatie voor PG (psychogeriatrisch).

Let op: De wachttijd kan per dorpskern en locatie wisselend zijn. De hieronder genoemde wachttijden zijn gemiddelden, gebaseerd op ervaringen uit het verleden. Aan de wachttijd en wachtlijst kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Verpleeghuis
Dementie zorg

Verpleeghuis
Lichamelijke zorg

Zorg
appartementen

Aanleunwoning

Wezep

Turfhorst

Weidebeek

Veldheem

7 – 9
maanden
3 – 9
maanden
0 – 3
maanden
x
Heerde
Hofje WendakkerKorteslag
1 – 3
maanden
 

2 – 6
maanden

 

x x
Epe

De Nieuwe Antoniehof

De Klaarbeek

1 – 4
maanden

1 – 4
maanden

1 – 4
maanden

x

x

6 – 8
maanden

x

x

Vaassen

De Speulbrink

12 – 15
maanden
8 – 12
maanden
3 – 6
maanden
18 – 24
maanden

 

————————————————————————————————————————————-

Zorgaanbod Viattence

Viattence biedt ook andere vormen van zorg en ondersteuning aan. We zetten de mogelijkheden voor u op een rijtje:

Appartementen en studio’s voor partners

Wij bieden ook appartementen of studio’s voor echtparen of partners die samen willen blijven wonen en waarvan tenminste één van hen beiden een zwaardere zorgvraag heeft. Neem voor meer informatie contact op met uw Viattence Consulent via 0578 – 668 449.

Kortdurende opvang, tijdelijke opnames en logeren met zorg

Viattence beschikt in totaal over 5 KDO plaatsen (kortdurende opvang) / TOP-kamers (tijdelijke opvang) voor Eerstelijns-verblijf (ELV) of respijtzorg en ook in geval van crisisopnamen. Wilt u meer informatie over de beschikbare plaatsen? Neem contact met ons op via: 0578 – 668 449.

Thuiszorg

Voor de gehele regio tussen Zwolle en Apeldoorn geldt dat Viattence Thuiszorg kan bieden van huishoudelijke verzorging, begeleiding, persoonlijke verzorging tot en met verpleging. Ook biedt Viattence Thuiszorg Totaal in de vorm van een Modulair Pakket Thuis (MPT) en een Volledig Pakket Thuis (VPT), indien u een Wlz-indicatie heeft. Ook voor nachtzorg en behandeling kunt u bij ons terecht. Onze teams zijn binnen 24 uur inzetbaar. Let op: hiervoor geldt geen wachtlijst.

Voor casemanagement dementie kunt u contact opnemen met Netwerk dementie/Geriatrie Oost- Veluwe.

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat