A A A
Heeft u vragen? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Viattence zoekt nieuwe Verzorgenden IG

Viattence bouwt en verbouwt locaties voor de toekomst, daarom zoeken wij nieuwe Verzorgenden IG. Wie belangstelling heeft om te komen werken bij Viattence en graag eens een kijkje bij ons binnen wil nemen, is in de Week van Zorg en Welzijn van harte welkom. De Week van Zorg en Welzijn is van 14 tot en met 19 maart 2016.

High tea en Rondleiding in Week van Zorg en Welzijn

Verzorgenden IG zijn in de Week van Zorg en Welzijn welkom voor een rondleiding en een heerlijke high tea op de volgende Viattence locaties:

  • Maandag 14 maart 2016 Locatie Wendhorst Heerde van 14.00 tot 16.00 uur
  • Woensdag 16 maart 2016 Locatie De Klaarbeek Het Praathuis in Epe van 14.00 tot 16.00 uur
  • Donderdag 17 maart 2016 Locatie Veldheem in Wezep van 14.00 tot 16.00 uur
  • Vrijdag 18 maart 2016 Locatie De Speulbrink in Vaassen van 14.00 tot 16.00 uur
Week van zorg en welzijn Ben jij net zo nieuwsgierig naar onze locaties als naar onze bewoners?Vind je het leuk te praten met vakgenoten over je vak als verzorgende?

 

Laat je dan verwennen bij onze high tea en rondleiden door onze locaties.

Je bent van harte welkom!

Werken en leren bij Viattence

Wij besteden veel aandacht aan training en opleiding en een gedegen inwerkperiode. Het gaat dus niet alleen om werken, maar ook om blijven leren. Werken en leren om bij te blijven op je vakgebied. We beginnen met een warm welkom voor nieuwe medewerkers, om je zo snel mogelijk kennis te laten maken met de organisatie en onze manier van werken.

Viattence is volop in ontwikkeling en neemt jou daar graag in mee. De organisatie investeert in competentiegerichte aansturing. Het is voor ons belangrijk om de eigen talenten van medewerkers te stimuleren door aanvullende opleidingen en variatie in werkzaamheden aan te bieden. Door samen ontwikkeltrajecten in te gaan ontstaat kruisbestuiving die belangrijk is voor de overdracht van kennis en wederzijds begrip en respect.

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat