A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Vrijwilligerswerk bij Viattence

Vrijwilligers zijn onmisbaar bij sportverenigingen, in het onderwijs, maar vooral ook in de zorg- en dienstverlening. Bij Viattence zijn we dan ook erg blij met onze vrijwilligers! In totaal zijn er ongeveer 500 vrijwilligers actief bij de verschillende locaties van Viattence. Al deze vrijwilligers zijn, samen met de medewerker, onderdeel van het team.

 

Vrijwilligerswerk bij Viattence kent vele vormen. Hierbij kijken we goed naar de wensen en behoeften van de vrijwilliger en waar hij of zij goed in is, maar ook naar de vraag van onze cliënten. Hierbij maken we de beste match! Zo ondersteunen vrijwilligers ons bijvoorbeeld bij het rijden van de rolstoelbus, koffie schenken, activiteiten begeleiden, koken, of buiten wandelen en fietsen. Alles is mogelijk!

Vacatures vrijwilligerswerk bij Viattence

Heeft u interesse in vrijwilligerswerk bij Viattence? Wat goed om te horen! Bekijk hieronder de actuele vrijwilligersvacatures bij Viattence.

Solliciteren voor een van de vrijwilligersvacatures? Neem dan contact op met de Coördinator Welbevinden van de desbetreffende dorpskern. We ontmoeten u graag eerst om uw wensen, behoeften en uw motivatie te bespreken.

Onderdeel van het team

We zeiden het al eerder: vrijwilligers zijn bij Viattence volwaardig onderdeel van ons team. Samen met medewerkers, familieleden van de cliënten en mantelzorgers zetten vrijwilligers zich in voor het welzijn van onze cliënten. Dat bedoelen we met: zorgen doen we samen!

Al onze vrijwilligers zijn formeel ingeschreven en zijn dan ook verzekerd tijdens het uitvoeren van vrijwilligerstaken. Daarnaast krijgen vrijwilligers één keer per jaar een feestmiddag of -avond aangeboden en kunnen vrijwilligers deelnemen aan workshops, bijvoorbeeld om hun kennis over het onderwerp ‘dementie’ op te krikken. Als vrijwilliger ontvang je desgewenst ook een reiskostenvergoeding en kun je aan het eind van het jaar rekenen op een eindejaarspresentje. Bekijk hieronder het vrijwilligersbeleid van Viattence.

Bekijk ons vrijwilligersbeleid

 

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen, of heeft u een leuk idee voor vrijwilligerswerk binnen onze locaties? Neem gerust contact op met één van de Coördinatoren Welbevinden, zij houden zich bezig met de verschillende vrijwilligers(activiteiten).

Gery Vorderman

coördinator Welbevinden Heerde

06 – 1852 2178

Stuur Gery een e-mail 

Lidian Veldkamp

coördinator Welbevinden Heerde

06 – 3963 5930

Stuur Lidian een e-mail

Els Bastiaan 

coördinator Welbevinden Wezep

 06 – 1842 3122

Stuur Els een e-mail

Yvonne Feddema

coördinator Welbevinden Epe & Vaassen

06 – 3859 4327

Stuur Yvonne een e-mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat