A A A

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers leveren een onmisbare bijdrage aan de zorg- en dienstverlening aan cliënten en bewoners van Viattence. De vrijwilliger is bij Viattence samen met de medewerkers onderdeel van het team. Op verschillende manieren kunt u als vrijwilliger uw kwaliteiten en kennis inzetten voor de cliënten van Viattence.

Wij waarderen het zeer wanneer u vrijwilligerswerk wilt gaan doen op een van onze locaties of bij cliënten die thuis zorg ontvangen. Voorbeelden zijn het schenken van koffie, helpen met activiteiten, het rijden van de rolstoelbus, het begeleiden van een uitje of activiteit, het helpen bij het koken, samen knutselen, lezen of een wandeling maken. Viattence heeft regelmatig vacatures voor vrijwilligers:

Vrijwilligersvacatures:

Administratieve ondersteuning in De Speulbrink in Vaassen

Administratieve ondersteuning in De Klaarbeek in Epe

Koffie schenken in De Klaarbeek in Epe

Samen de krant lezen of een wandeling maken in De Nieuwe Antoniehof in Epe

Gastvrouw of gastheer zijn in een van onze locaties in Vaassen

Klussers gevraagd voor diverse locaties en woongroepen

Puzzelen of een heerlijk ontbijt gezamenlijk eten in een van de locaties in Wezep

Of heeft u zelf een leuk idee voor vrijwilligerswerk binnen onze locaties?

Neemt u gerust contact met ons op als u een steentje bij wil dragen:

 • Lida van Moorst, coördinator Welbevinden van de locaties in Vaassen, tel. 06 – 48 27 08 11 of door een e-mail te sturen naar a.vanmoorst@viattence.nl
 • Sieger Nijdam, coördinator Welbevinden van de locaties in Heerde, tel. 06 – 18 97 97 79 of door een e-mail te sturen naar: s.nijdam@viattence.nl  
 • Els Bastiaan, dagbestedingscoach van de locaties in Wezep, tel. 06 – 18 42 31 22 of door een e-mail te sturen naar e.bastiaan@viattence.nl
 • Yvonne Feddema, coördinator Welbevinden van de locaties in Epe, tel. 06 – 38 59 43 27 of door een e-mail te sturen naar y.buis@viattence.nl
  Lida van Moorst Viattence Foto Sieger Nijdam
  Lida van Moorst
  Vaassen
  Sieger Nijdam
  Heerde
Yvonne Feddema   els-bastiaan
 Yvonne Feddema
Epe
Els Bastiaan
Wezep

Eén keer per jaar krijgen de vrijwilligers een feestmiddag of -avond aangeboden. Het is goed om te weten dat als de vrijwilliger formeel ingeschreven staat, hij of zij ook verzekerd is tijdens de uitvoering van het werk. In overleg kan een reiskostenvergoeding (financiële bijdrage) van toepassing zijn. Viattence heeft een vrijwilligersbeleid opgesteld, via onderstaande link kunt u dit beleid bekijken:

VRIJWILLIGERSBELEID Viattence

Naast het vrijwilligersfeest organiseert Viattence ook workshops voor vrijwilligers. Meer informatie over deze workshop is de te vinden door op deze link te klikken.

 

Vrijwilligersorganisatie Plu Heerde

Viattence en vrijwilligers- en mantelorganisatie Plu in Heerde werken nauw samen. U kunt dan ook bij Viattence locatie Wendhorst in contact komen met de Plu (het steunpunt voor vrijwilligers en mantelzorgers). In bovenstaande video krijgt u een indruk van het belang van vrijwilligerswerk voor bijvoorbeeld de gemeente Heerde.

Even weken op dinsdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur bij locatie Wendhorst in Heerde
In de even weken op dinsdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur is een medewerker van de Plu aanwezig in het restaurant van Viattence locatie Wendhorst. U kunt bij haar terecht als u interesse heeft in vrijwilligerswerk of vragen over mantelzorg. Ook kunt u even uw verhaal kwijt. U bent van harte welkom. De koffie/thee staat voor u klaar.

Het is altijd mogelijk om buiten deze tijden een afspraak te maken via info@depluheerde.nl
of telefonisch 0578-699 500.

Meer meer informatie vindt u op de website van de Plu Heerde

← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat