A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

VVAR Viattence

‘De Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad (VVAR) is een onafhankelijk adviesraad van verpleegkundigen en verzorgenden beroepsbeoefenaren voor de Raad van Bestuur’.

Een VVAR is een formeel orgaan met een reglement dat is ingesteld en goedgekeurd door de Raad van Bestuur.

Viattence vindt het belangrijk dat haar professionals invloed kunnen uitoefenen op het zorgbeleid. Daarom is er sinds 1 januari 2018 binnen Viattence een VVAR opgericht. De verpleegkundigen en verzorgenden zijn immers degenen die warme en respectvolle zorg voor onze cliënten en bewoners vormgeven.

De VVAR is de schakel tussen de Raad van Bestuur en de verpleegkundigen en verzorgenden binnen Viattence. Door invloed uit te oefenen op het zorgbeleid van Viattence en de uitvoering ervan levert de VVAR een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de kwaliteit van zorg en ondersteuning voor de bewoners en cliënten van Viattence én aan de professionalisering en de saamhorigheid van de beroepsgroep van verpleegkundigen en verzorgenden binnen Viattence.

Daarnaast biedt het installeren van een VVAR de kans om een bijdrage te leveren aan de cultuurverandering binnen Viattence. Een cultuurverandering waarbij we ons concentreren op de verlangens en behoeftes van de cliënt of bewoner; het algehele welbevinden van de cliënt/bewoner staat centraal. De leden van de VVAR hebben de taak om vanuit deze zienswijze al hun adviezen op te stellen.

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat