A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Werken en leren bij Viattence

Bij Viattence bieden we je volop mogelijkheden om te werken en te leren. We zoeken collega’s die oprecht nieuwsgierig zijn en onze cliënten willen kennen. Collega’s die vragen durven stellen en aandachtig luisteren naar het antwoord. Collega’s die altijd zoeken naar oplossingen met als doel: onze cliënten de zorg en ondersteuning te bieden die zij wensen. Werk jij op basis van vertrouwen en gericht op het resultaat voor de cliënt? Vind je het leuk samen te werken in een team met professionals en vrijwilligers? Dan ben je bij ons op je plek!

Bekijk onze vacatures 

 

Zorgen doen we samen

Zorgen doen we samen bij Viattence. Dat doen we natuurlijk met onze medewerkers, maar ook met vrijwilligers en mantelzorgers. Viattence heeft niet voor niets de erkenning mantelzorgvriendelijk werken. Dat betekent dat we verschillende faciliteiten beschikbaar stellen voor mantelzorgers. Daarnaast zoeken we altijd de àllerbeste nieuwe collega’s. Of het nu gaat om een reguliere baan of vakantiewerk: bij Viattence zoeken we toppers die ons helpen met het bieden van de allerbeste zorg en ondersteuning.

Werken bij Viattence Leren bij Viattence Vrijwilligerswerk

 

Werken én leren bij Viattence

Bij Viattence zijn we betrokken, gemotiveerd, bevoegd en bekwaam. Wij besteden veel aandacht aan training en opleiding van onze huidige én nieuwe collega’s. Nieuwe collega’s kunnen rekenen op en een gedegen inwerkperiode. Zo krijg je bij binnenkomst een ‘warm welkom’. Binnen no-time leer jij jouw directe en indirecte collega’s kennen, krijg je een rondleiding en leren onze E-nurses jou werken met de programma’s die voor jou belangrijk zijn. Zo laten we je écht kennis maken met de organisatie en onze manier van werken.

Ook voor de collega’s die al even in dienst zijn, hechten we veel waarde aan het blijven ontwikkelen. Leren doen we namelijk altijd: met elkaar én van elkaar. Zo investeren we in het bijscholen van ons personeel, zodat we altijd zorg en ondersteuning van de allerbeste kwaliteit kunnen bieden. Enthousiast geworden? Meld je aan voor ons career-center! Hier vind je meer informatie en kun je een open sollicitatie sturen.

    

 


 

Arbeidsvoorwaarden

Bij Viattence profiteert je van diverse arbeidsvoorwaardelijke regelingen. Deze regelingen zijn op diverse plaatsen vastgelegd: In de basis CAO VVT (voor alle medewerkers in de sector VVT) en in de arbeidsvoorwaarden van Viattence. Bovendien tref je veel afspraken en regelingen aan op ViaNet, het intranet van Viattence. Voor vragen kun je bellen met ViaService 0578 – 668 333. Klik op één van de regelingen om de betreffende arbeidsvoorwaarden te lezen.

Arbeidsvoorwaarden Viattence

stagevoorwaarden-Viattence

toelichting-primaire-arbeidsvoorwaarden aug-2017

cao VVT 2018-2019.pdf

Privacyverklaring sollicitanten en medewerkers

Werken in de ouderenzorg

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat