A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Wijkverpleegkundige (16-24 uur) M/V

Viattence zoekt collega’s die oprecht nieuwsgierig zijn en onze cliënten willen kennen. Die vragen durven stellen en aandachtig luisteren naar het antwoord. Die altijd zoeken naar oplossingen met als enige doel onze cliënten de zorg en ondersteuning te bieden die zij wensen. Vind je het leuk samen te werken in een team met professionals en vrijwilligers? Dan ben je bij ons op je plek!

Wijkverpleegkundige (16-24 uur) M/V

Als wijkverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en uitvoering van het totale zorgproces en vervul je de rol van regisseur, coördinator en coach. Je hebt een belangrijke rol in de toegang tot zorg. Zo indiceer je alle zorg en stel je deze zo nodig bij. Je verricht preventieve, curatieve en begeleidende taken in (hoog)complexe situaties.

 Wij vragen:

  • Je bent deskundig, bekwaam en bevoegd op het 5e deskundigheidsniveau (HBO), hebt relevante werkervaring en bent bekwaam in verpleegtechnische handelingen.
  • Je bent BIG geregistreerd.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken, hebt overzicht en bent stressbestendig. Je bent daarnaast klantgericht, flexibel en resultaatgericht.
  • Je bent in staat (zorg)processen te coördineren.
  • Je beschikt over een rijbewijs en auto.

Wij bieden en solliciteren

  • Een tijdelijk dienstverband voor 16-24 uur (min-max contract).
  • Een passend salaris conform de CAO VVT in functiegroep 50.

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met  Sandra van der Wolde, wijkverpleegkundige,  tel. 06- 28945825 bereikbaar op maandag, dinsdag en vrijdag. Heb je belangstelling voor deze vacature, reageer dan zo spoedig mogelijk met sollicitatiebrief + CV via vacature@viattence.nl. Sollicitatiegesprekken staan gepland op dinsdag 12 juli ’s ochtends.

Het verplicht aanvragen van een Verklaring omtrent het Gedrag stellen wij als voorwaarde bij indiensttreding.

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat