A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Uw woonzorg wens

Veldheem

Wonen bij Viattence locatie Veldheem in Wezep

In Viattence locatie Veldheem aan de Klinkenberg in Wezep zijn 5 groepswoningen die plaats bieden aan 34 cliënten met een gevarieerde zorgvraag. Hier kunnen cliënten met zowel psychogeriatrische klachten (veelal een vorm van dementie) als met somatische klachten (lichamelijke klachten) wonen. Dat deze locatie in verbinding met de omgeving en de natuur staat, blijkt uit alles. Van de namen van de woongroepen tot de blauwe druifjes die in het voorjaar in veel bloempotjes terug te vinden zijn: Veldheem is één met de natuur! Naast locatie Veldheem kent Viattence nog twee locaties in Wezep: locatie Turfhorst en locatie Weidebeek.

 

Bekijk de wachtlijst Bekijk de brochure van Veldheem

 

——————————————————————————————————————————–

Kleinschalig wonen

Viattence werkt ook bij locatie Veldheem volgens de visie ‘kleinschalig wonen’. Dat wil zeggen dat we zorg in een huiselijke omgeving bieden. We streven naar een combinatie van wonen, welzijn en zorg en dat alles in veilige en vertrouwde omgeving waarin u zich thuis voelt!

Meer informatie over kleinschalig wonen

Hoe ziet Viattence locatie Veldheem eruit?

Veldheem heeft 5 woongroepen: Schotse Hooglander, Edelhert, Boommarter, Everzwijn en Eekhoorn. Op de begane grond is er plaats voor bewoners met lichamelijke (somatische) klachten. Op de 1e en de 2e etage zijn er vier groepswoningen voor elk 6 bewoners met een gevarieerde zorgvraag. Iedere bewoner heeft een eigen appartement met een klein keukenblok én een ruime badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Daarnaast is er een grote gezamenlijke huiskamer en keuken met aansluitend terras of tuin.

Bekijk de plattegronden van locatie Veldheem

Activiteiten

Op de begane grond (direct naast de ingang) vindt u ‘De Ontmoeting’. Deze ruimte wordt gebruikt door zowel bewoners van Viattence als bewoners van Careander. Vaak worden er ook gezamenlijke activiteiten georganiseerd. U kunt rekenen op veel gezelligheid, lekkere koffie, WiFi en nog veel meer.


 

Viattence Vitaal en thuiszorg in locatie Veldheem in Wezep

Op de begane grond van lodatie Veldheem is een ruimte voor de behandelaren van Viattence Vitaal. Dit zijn gespecialiseerde fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en diëtisten. Zij hebben een aparte behandelkamer. Ook is er op de begane grond een ruimte voor de medewerkers van Viattence Thuiszorg. Heeft u vragen aan een van de specialisten van Viattence Vitaal, of heeft u vragen over thuiszorg? Bij Veldheem kunt u terecht!

Meer informatie over Viattence Vitaal

 

Waarderingen Viattence Veldheem

We hechten veel waarde aan uw mening, hiermee kunnen we de kwaliteit van onze zorg en ondersteuning continu verbeteren. Daarom is Viattence aangesloten bij Zorgkaart Nederland. Zorgkaart Nederland vergelijkt alle zorgaanbieders op een eerlijke wijze en geeft u een inkijkje in ervaringen van anderen.

Bekijk hier alle waarderingen Schrijf een waardering

————————————————————————————————————————————-

Contact met Viattence locatie Veldheem

Heeft u vragen of kunnen we u op een andere manier van dienst zijn? Neem gerust contact met ons op via 0578 668 449 of via info@viattence.nl Onze consulenten vertellen u graag alles over locatie Veldheem. Wilt u een keertje sfeer komen proeven bij Veldheem? Ook dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat