A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Uw woonzorg wens

Veldheem

In Viattence locatie Veldheem aan de Klinkerberg in Wezep zijn 5 groepswoningen gerealiseerd waar 32 cliënten kunnen wonen met een gevarieerde zorgvraag. Viattence werkt ook hier volgens de visie van kleinschalig wonen.  De groepen waar clienten kunnen wonen met zowel psychogeriatrische klachten, veelal een vorm van dementie, als somatische klachten.

 

Eigen appartementen en gezamenlijke huiskamer en keuken in Veldheem

Zowel op de eerste als op de tweede etage zijn er 2 groepswoningen voor 6 psychogeriatrische cliënten. Iedere cliënt heeft een eigen appartement met een klein keukenblok en een ruime badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Daarnaast is er een grote gezamenlijke huiskamer en keuken met aansluitend terras of tuin. De appartementen verschillen van grootte. Viattence levert hier zorg volgens het concept van kleinschalig wonen.

Viattence locatie Veldheem welkom

Viattence Vitaal en Thuiszorg in Wezep

Op de begane grond van Veldheem in Wezep is een ruimte voor de behandelaars van Viattence Vitaal. Denk hierbij aan fysiotherapie, ergo- , logopedie en diëtetiek, met een aparte behandelkamer en een ruimte voor de Viattence Thuiszorg medewerkers. U kunt in Veldheem zowel met vragen over thuiszorg als ook over behandeling terecht.Tevens is er op de begane grond een groepswoning voor 8 somatische cliënten.

Ontmoeten en activiteiten in De Ontmoeting

Op de begane grond direct naast de ingang vindt u De Ontmoeting. Deze ruimte wordt zowel gebruikt door bewoners van Careander als ook door bewoners van Viattence. Vaak worden er ook gezamenlijke activiteiten georganiseerd. Bent u bij ons te gast of komt u op bezoek dan kunt u gebruik maken van de GAST- Wifi.

 

Zorgkaart Nederland

Wat anderen over ons zeggen:

Ik vind Viattence met kop en schouders boven een paar andere zorginstellingen uitsteken. Het is kleinschalig en er is een huiskamerproject. De medewerkers koken in de huiskamer zelf. Er heerste een goede sfeer. Mijn vriend vond het een fijn huis en hij had het echt naar zijn zin. De medewerkers waren voorkomend en altijd even aardig en vriendelijk.

De medewerkers gaan heel goed met mijn moeder om. Er wordt altijd goed naar mij geluisterd als ik met vragen zit. Ze hebben altijd een luisterend oor en zijn vriendelijk.

Mijn moeder wordt heel liefdevol verzorgd en mijn moeder zegt zelf ook dat ze erg tevreden is. Er zijn gastvrouwen die van alles komen doen zoals bijvoorbeeld, zingen met de bewoners en dat zorgt voor gezelligheid. Daardoor heeft mijn moeder zeker nog een kwaliteit van leven.

 

Knop Klik hier voor locatieadres

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat