Contrast

Privacy

Privacy beleid Viattence

Bij Viattence gaan we zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om. Uw privacy en de manier hoe wij deze beschermen, lichten we toe in de volgende privacyverklaringen:

Privacyverklaring cliënten Privacyverklaring medewerkers en sollicitanten

Privacyverklaring voor websitebezoekers

Fijn dat u onze website bezoekt en u vertrouwen stelt in Viattence. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om uw privacy, als bezoeker van onze website, te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens Viattence verzamelt als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Met als doel u inzicht te geven in hoe wij werken.

Deze privacyverklaring is van toepassing op de website van Viattence en bijbehorende elektronische berichtenverkeer. Viattence respecteert de privacy van u als gebruiker van onze site en draagt er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Onze verwerking van persoonsgegevens verloopt conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens en vanaf 25 mei 2018 volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten, of bijvoorbeeld de e-nieuwsbrief, vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren of uw vraag te kunnen beantwoorden. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Samenwerken met andere partijen
De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van Viattence of een beveiligde server van een derde partij. Voor een aantal diensten maken wij namelijk gebruik van externe partijen die ons ondersteunen bij het leveren van de door u gevraagde product of dienst. Uiteraard maken wij met deze externe partijen goede afspraken over de zorgvuldige omgang met uw persoonsgegevens.

Communicatie
Wanneer u een e-mail naar ons stuurt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden.

De gegevens die u invult in een contactformulier op deze website worden via een beveiligde verbinding verstuurd naar de afdeling waarvoor het formulier bestemd is. Deze gegevens worden alleen gebruikt om het contact over de vraag die u hebt gesteld tot stand te brengen.

Cookies van de website
Deze website gebruikt cookies die uw voorkeuren onthouden en het navigeren door de website van Viattence vergemakkelijken. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van de computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Met cookies kunnen wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Deze website wordt daarnaast ook gebruikt door derde partijen om cookies te plaatsen, zoals bijvoorbeeld Google Analytics.

Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Cookiemelding bij aanmaken van een persoonlijk profiel op ons career center
Wanneer u een persoonlijk profiel aanmaakt op ons career center, omdat u graag bij ons wilt solliciteren, verschijnt een cookie melding in beeld. Hierin wordt aangegeven dat wij uw gegevens opslaan op een beveiligde server van Viattence of een beveiligde server van een derde partij. Wij combineren deze gegevens niet met andere persoonlijke gegevens waar over wij zouden kunnen beschikken. U kunt zelf uw persoonlijke gegevens op ieder gewenst moment verwijderen uit ons career center door uw gehele account te verwijderen. Bij alle kandidaten verwijderen wij automatisch de gegevens na 6 maanden.

Social media buttons
Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als o.a. Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

Nieuwsbrief
Viattence biedt nieuwsbrieven aan via Mailchimp waarmee wij abonnees uit ons netwerk informeren over de activiteiten van Viattence. Iedere nieuwsbrief bevat een mogelijkheid waarmee u zich kunt afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt. Uw persoonsgegevens geven wij door aan Mailchimp. Mailchimp is gevestigd in de Verenigde Staten. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Mailchimp gesloten.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in deze privacyverklaring, tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
Uw informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan uw informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Beveiliging
Wij doen er alles aan om uw persoonsgegevens zo goed mogelijk te beveiligen tegen onbevoegde toegang, verlies of diefstal.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Viattence en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt Viattence een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdracht van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen. Zie hiervoor onderstaande contactgegevens.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij om kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen.

Viattence wil u tevens wijzen op de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Aanpassen of uitschrijven van de dienst e-nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing van de e-nieuwsbrief vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Vragen en reacties
We controleren regelmatig of we aan de privacyverklaring voldoen. Als u vragen heeft over deze privacyverklaring, kunt u contact met ons opnemen via de Privacy Officer:

Stichting Viattence
Korte Veenteweg 9c
8161 PC Epe

0578 668 449
info@viattence.nl

Cookie instellingen

Onze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Wilt u de website bezoeken en cookies accepteren?
Lees ons privacy beleid.