A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Uw woonzorg wens

Weidebeek

Wonen bij Weidebeek in Wezep

Nabij het centrum van Wezep vindt u Viattence locatie Weidebeek. Hier wonen ouderen met geheugenproblemen, veelal in de vorm van dementie. In Weidebeek zijn er twee psychogeriatische woongroepen en één woongroep voor bewoners met lichamelijke (somatische) klachten. Ook zijn er appartementen waar men zelfstandig kan wonen. De sfeer in Weidebeek is gezellig en huiselijk met meubels uit vroegere tijden en mooie schilderijen. Naast Weidebeek vindt u in Wezep de locaties Turfhorst en Veldheem.

Bekijk de wachtlijst Bekijk de brochure van Veldheem

Kleinschalig wonen in Weidebeek

Bewoners van de woongroepen van Weidebeek bepalen hun eigen dagindeling. Ook bij Weidebeek hanteren we namelijk de principes van kleinschalig wonen. Dat betekent: wonen net zoals thuis. Een belangrijk deel van de dagbesteding van de bewoners bestaat dus uit de ‘gewone’ dagelijkse bezigheden zoals wassen, koken of een boodschapje doen. Ook is er voldoende gelegenheid voor gezamenlijke activiteiten. Hierbij spelen familieleden, naasten en vrijwilligers een grote rol, want: zorgen doen we samen!


Woongroepen bij locatie Weidebeek in Wezep

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen, heeft Weidebeek in totaal drie woongroepen: Voskuil, Vinkennest en Duivennest. Bewoners van de woongroepen hebben een eigen kamer die ze kunnen inrichten met hun eigen, vertrouwde spulletjes. Iedere dag wordt er gezellig gekookt en gezamenlijk gegeten in de gezamenlijke woonkamer.

Bekijk de plattegronden

 

Appartementen bij locatie Weidebeek in Wezep

In Weidebeek zijn ook appartementen beschikbaar voor hen die graag zelfstandig willen wonen. Deze appartementen worden verhuurd door deltaWonen. In deze appartementen heeft u geheel de regie over uw eigen leven, maar desgewenst kunt u hulp inschakelen van Viattence. De appartementen beschikken over een zit-/slaapkamer en een badkamer.

Bekijk de plattegronden

 

Dagbesteding De Samenhof in Wezep

Binnen Weidebeek bevindt zich Dagbesteding Samenhof. Hier komen inwoners van Wezep, cliënten en bewoners van Viattence samen om activiteiten (zoals bijvoorbeeld bingo, spellen of zang) te ondernemen. Er is vier dagen in de week Dagbesteding.

 

Waarderingen van Weidebeek

We hechten veel waarde aan uw mening, hiermee kunnen we de kwaliteit van onze zorg en ondersteuning continu verbeteren. Daarom is Viattence aangesloten bij Zorgkaart Nederland. Zorgkaart Nederland vergelijkt alle zorgaanbieders op een eerlijke wijze en geeft u een inkijkje in ervaringen van anderen.

Bekijk hier alle waarderingen Schrijf een waardering

 

—————————————————————————————————–

Contact met Viattence locatie Weidebeek

Heeft u vragen of kunnen we u op een andere manier van dienst zijn? Neem gerust contact met ons op via 0578 668 449 of via info@viattence.nl. Onze consulenten vertellen u graag alles over locatie Weidebeek. Wilt u een keertje sfeer komen proeven bij Weidebeek? Ook dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat