A A A
Vragen over zorg? Bel ons op 0578 - 668 449 Bel ons!

Uw woonzorg wens

Weidebeek

Hebt u ondersteuning nodig, omdat u niet meer alles zelfstandig kunt? Of ervaart u (beginnende) geheugenproblemen? Bij Viattence bent u in goede handen.
Weidebeek is een woonvoorziening voor ouderen met (beginnende) geheugenproblemen, veelal een beginnende vorm van dementie. Binnen Weidebeek zijn er groepswoningen met het concept van kleinschalig wonen. Viattence locatie Weidebeek ligt in het centrum van Wezep. De locatie staat in een groene omgeving. De appartementen hebben een vrij en groen uitzicht en er is een binnentuin waar cliënten elkaar kunnen ontmoeten.

Viattence,Weidebeek,Wezep,entree

 

Kleinschalig wonen in Weidebeek

Als bewoner van een van de groepswoningen van kleinschalig wonen locatie Weidebeek, bepaalt u uw eigen dagindeling. Een belangrijk deel van de dagbesteding van de bewoners bestaat uit de gewone dagelijkse bezigheden, zoals wassen, koken, schoonmaken en de boodschappen doen. Het samen eten is een gezellig en dagelijks terugkerend moment. U heeft uw eigen appartement en daarnaast is er een gezamenlijke woonkamer waar gezellig wordt gekookt en samen wordt gegeten.

Viattence,Weidebeek,Wezep,tuin

 

U kunt met medewerkers, familie of vrienden diverse activiteiten ondernemen, zoals wandelen of even samen naar het dorp gaan. Of uw familie bezoeken. Een modern aspect van het wonen in locatie Weidebeek is de elektronische handigheidjes in huis (domotica), zoals personenalarmering en valdetectie.

Viattence,dagbesteding,Samenhof,wezep-voorzijde

In de ontmoetingsruimte van Weidebeek, genaamd Samenhof, organiseert Senioren Wezep Oldebroek (SWO) samen met Viattence tal van activiteiten, zoals filmvoorstellingen, bingo, spelletjes, kegelen, zang en gespreksgroepen. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag is er dagbesteding in de Samenhof voor senioren uit Wezep.

 

Plattegrond Viattence locatie Weidebeek Wezep

 

Wilt u meer weten over wonen in Weidebeek? Naam dan gerust contact op en maak een afspraak voor een rondleiding met Uw Viattence Consulent 0578 – 668 449.

 

 

Knop Klik hier voor locatieadres Viattence

Aanmelden nieuwsbrief
← Vorige Stap

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het opnemen van contact met Viattence. Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Uw Viattence Consulent
0578 - 668 449

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat